FőoldalÁgazatok Állattenyésztés Baromfitenyésztés
baromfi
rotator_01 rotator_02

Bonafarm ágazatok

A Bonafarmnál minden egyes terméknek saját története van, amelynek fejezeteit minden ágazatban vállalataink írják az összetevőktől kezdve a gyártásig, így garantálva a kitűnő minőségű ételt és italt. Nézze meg az ágazathoz tartozó cégeinket, és töltsön le érdekes információkat!

Baromfitenyésztés

A Bonafarm Csoport baromfitenyésztése a Bóly Zrt. 8 telephelyén zajlik. A szülőpártartástól kezdődően a tenyésztojás termelésen és a naposcsibe keltetésen keresztül, a brojler csirke előállításig a teljes tenyésztést felügyeljük. A folyamatos odafigyelés és az általunk termelt takarmány garantálja, hogy friss és fagyasztott baromfihúsunk mindig a legjobb minőségben kerüljön a polcokra.

Éves szinten 110 000 Hubbard F15 és Cobb 500 fajtájú szülőpár tojástermelése jelenti a tenyésztés kiindulópontját. A szülőpárok által előállított 12-13 millió tojás 95%-a tenyésztojás, melynek felét a cég értékesíti, míg másik felét saját üzemeiben kikelteti. A kikelt naposcsibék közül több mint 2,5 milliót, a Bóly Zrt. az integrációs rendszer keretei között tenyésztő partnereihez helyez ki bérhizlalásra.

Partnereink a naposcsibe mellett a takarmányt is a bólyi cégünktől kapják, így garantálni tudjuk, hogy a jó tenyész alapanyagból és takarmányból kiváló minőségű hizlalt brojler csibe szülessen.

A felhizlalt brojler csibék levágását a Zrt. tulajdonában lévő Rem-Bó Kft. Pécs-Reménypusztai baromfivágóhídja végzi. Mivel a Bóly Zrt. szakemberei a termelési folyamat egészét szakmai felügyeletük alatt tartják, így a vágóhídról kikerülő közel 5000 tonna friss és fagyasztott baromfihús garantáltan kiváló minőségben kerül a hazai és környező országok fogyasztóihoz.