FőoldalÁgazatok Állattenyésztés Vadászat, vendéglátás, halászat
vadasz
rotator_01 rotator_02

Bonafarm ágazatok

A Bonafarmnál minden egyes terméknek saját története van, amelynek fejezeteit minden ágazatban vállalataink írják az összetevőktől kezdve a gyártásig, így garantálva a kitűnő minőségű ételt és italt.

Vadászat, vendéglátás, halászat

A cégcsoport tevékenységét Bólyban a vadászat és a hozzá kötődő vendéglátás, míg Dalmandon a halászat színesíti. A bólyi kiváló adottságú, erdővel és nádasokkal tarkított vadászterületen pompás gímszarvas-, őz-, vaddisznó és apróvad állománnyal találkozhatunk.

Minőségi szolgáltatásaink, vadbőségünk, hangulatos, akár hotel minőséget is kínálni tudó 13 szobás ****Békáspusztai vadászházunk közkedveltek az igényes vadászvendégek körében. A vadászati lehetőségeken túl egész éven át kínálunk családbarát fakultatív programokat is, melyek közül legnépszerűbbek a Villányi pincészetünk borkóstolóval egybekötött bemutatása, a Harkányi fürdőzés, a Siklósi vár valamint a Mohácsi emlékpark és városlátogatás, lovaglás, kerékpározás. Magyaros ízekkel, hangulatos vadászattal, igényes szállással és színes programokkal várjuk vendégeinket.

Foglalás: Hosszú Klára, klara.hosszu@boly.bonafarm.hu

Dalmandon 260 hektáros halastórendszerben pontyot és ragadozó halat tenyésztünk. Ágazatunk teljes üzemű tógazdaságot működtet a halszaporítástól a piaci hal megtermeléséig minden tenyésztési részfolyamatot mi magunk végzünk. Az Európai Halászati Alap támogatásával létesített teleltető-, ivadék előnevelő rendszert hoztunk létre a tenyészanyag megtermeléséhez és a biztonságos teleltetéshez, ami fakultatív recirkulációs technológiája révén víztakarékos és környezetbarát.