FőoldalÁgazatok Húsfeldolgozás
hus
rotator_01 rotator_02

Bonafarm ágazatok

A Bonafarmnál minden egyes terméknek saját története van, amelynek fejezeteit minden ágazatban vállalataink írják az összetevőktől kezdve a gyártásig, így garantálva a kitűnő minőségű ételt és italt. Nézze meg az ágazathoz tartozó cégeinket, és töltsön le érdekes információkat!

A szalámink igaz története

A Bonafarm Csoport húsfeldolgozó cége, a Pick Szeged Zrt., az ország legnagyobb húsfeldolgozó vállalataként a legkiválóbb alapanyagok felhasználásával gyártja termékeit. Hússzükségletünk nagy részét a Bóly Zrt., a Dalmand Zrt. és a Fiorács Kft. által biztosított minőségi húsalapanyag fedezi, így garantálni tudjuk, hogy fogyasztóinknak ellenőrzött forrásból, kifogástalan minőségű termékeket készítsünk. A gyártás során működtetett szigorú élelmiszerbiztonsági ellenőrzési rendszerünk pedig megteremti annak biztos hátterét, hogy termékeink ne csak ízletesek, de emellett a teljesen biztonságosak is legyenek.

A cég 5 üzemével a teljes húsipari ágazatot lefedi az élőállat-vágástól a hús, húskészítmény nagy- és kiskereskedeleméig. Évente közel 45 ezer tonna hústerméket állítunk elő. Választékunkban megtalálhatóak a legkülönfélébb piaci igényeket kielégítő prémiumtermékek: szárazáruk, sonkák, vörösáruk, illetve felvágottak, grillkészítmények, kenősáruk, szalonnák és baconok, valamint különböző konyhakész húsok és gyorsfagyasztott készítmények is.

Különösen kiemelt helyen szerepel az évi 3 millió rúd téliszalámi, mely a leghíresebb termékünk. A világszerte ismert hungarikumot Pick Márk máig titokban őrzött receptje alapján készítjük immár több mint 140 éve. A hazai húsiparban közel 30%-os részesedéssel bíró társaságunk által gyártott négy márka – Pick, Ringa, Délhús
és a 2010-ben a piacra visszavezetett Herz – saját szegmensében a kiváló minőséggel jelent egyet.