FőoldalÁgazatok Növénytermesztés Terménykereskedelem
termeny
rotator_01 rotator_02

Bonafarm ágazatok

A Bonafarmnál minden egyes terméknek saját története van, amelynek fejezeteit minden ágazatban vállalataink írják az összetevőktől kezdve a gyártásig, így garantálva a kitűnő minőségű ételt és italt. Nézze meg az ágazathoz tartozó cégeinket, és töltsön le érdekes információkat!

Terménykereskedelem

A cégcsoport növénytermesztéssel foglalkozó társaságai amellett, hogy a Csoport állatállományának takarmányszükségletét megtermelik, jelentős mennyiségű terményt állítanak elő kereskedelmi értékesítésre is. Így nemcsak haszonállatainkat tudjuk minőségi összetételű takarmánnyal ellátni, hanem vevőinknek is magas szintű takarmánykeverékkel tudunk szolgálni.

A cégcsoport kihasználva a közös beszerzés, illetve közös értékesítés adta előnyöket, koordináltan lép fel a piacokon, és így minden évben nagyobb mennyiségű terményt értékesít. Ennek köszönhetően a legnagyobb hazai és nemzetközi terménykereskedő cégeket tudhatja partnerei sorában.

A Bonafarmnál felhalmozott szakmai tudás és gazdasági háttér lehetővé teszi a növénytermesztési integrációt. A Bóly Zrt. tulajdonában lévő Agrokémia Kft. több mint 150 partnerrel alakított ki termeltetési kapcsolatot, és évente több mint 25 ezer tonna terményt vásárol fel. Az integrált partnerek számára pedig a növénytermesztési alapanyagok beszerzésétől egészen a technológiai munkák elvégzéséig többféle szolgáltatást kínáluk, hogy növeljük a termeltetési viszonyban álló gazdálkodók számát és ezáltal az integrált terület nagyságát.