FőoldalÁgazatok Növénytermesztés Vetőmagtermelés
vetomag
rotator_01 rotator_02

Bonafarm ágazatok

A Bonafarmnál minden egyes terméknek saját története van, amelynek fejezeteit minden ágazatban vállalataink írják az összetevőktől kezdve a gyártásig, így garantálva a kitűnő minőségű ételt és italt. Nézze meg az ágazathoz tartozó cégeinket, és töltsön le érdekes információkat!

Vetőmagtermelés

A mezőgazdasági növénytermesztés csúcsa technológia és szaktudás szempontjából a vetőmagtermesztés. Büszkék vagyunk arra, hogy a Bonafarm Csoport cégei évek óta megbízható partnerei a legnagyobb nemzetközi fajtatulajdonos társaságoknak, és így vetőmagjainkat a világ minden táján felhasználják köszönhetően szakmai és technológiai felkészültségüknek.

Vetőmagunk sikeréhez bólyi vetőmagüzemünk feldolgozási (szárítás, tisztítás) és csomagolási munkákkal is hozzájárul. Az előállítással szemben szigorú szakmai követelményeket támasztunk, és az öntözhető területek nagyságát folyamatosan növeljük. Saját kukoricafajtáink elsősorban Kelet-Európa piacaira, míg a kalászos (őszi búza, őszi árpa) és a szója vetőmagjaink főleg a magyar piacokra kerülnek.