FőoldalÁgazatok Tejfeldolgozás
tej
rotator_01 rotator_02

Bonafarm ágazatok

A Bonafarmnál minden egyes terméknek saját története van, amelynek fejezeteit minden ágazatban vállalataink írják az összetevőktől kezdve a gyártásig, így garantálva a kitűnő minőségű ételt és italt. Nézze meg az ágazathoz tartozó cégeinket, és töltsön le érdekes információkat!

A tejünk igaz története

A Bonafarm Csoport tejfeldolgozó cége, a Sole-Mizo Zrt., az ország piacvezető tejipari vállalata, termékeinkhez az alapanyagot elsősorban saját termesztésből és tenyésztésből, valamint bizalmi termelőinktől szerzi be. A tejtermelés a Bóly Zrt. 6 telephelyén folyik, több mint 4000 tejelő szarvasmarha közreműködésével.
A tápanyagban gazdag, rájuk szabott étrendet és a jó tartási körülményeknek köszönhetően mindennap vitaminokban, ásványi anyagokban és enzimekben gazdag bőséges tejhozamot nyújtanak, amelyet a feldolgozás során pasztörizálunk.
Ezután fölözéssel félzsíros és sovány tejet, tejszínt és ízesítés után egyéb tejtermékeket állítunk elő belőle.

Évente több mint 200 millió liter tejet dolgozunk fel szigorú minőségellenőrzési rendszer és magas technológiai színvonal mellett. Mindezeknek köszönhetően 4 üzemünkben (Szeged, Bácsbokod, Marcali, Csorna) mindig kiváló minőségű, friss és tartós tejterméket készítünk, amelyek belföldön és külföldön egyaránt népszerűek, és eredeti hazai ízeket kínálnak a fogyasztóknak.

Tejipari társaságunkban mára már nagyjából közel 800 főt foglalkoztatunk, és UHT tejeinket robottechnológia alkalmazásával csomagoljuk. Poharas termékeink szavatossági ideje a konkurencia termékeihez képest magas, túró rudi gyártósorunk kiemelkedő minőségbiztosítással rendelkezik. Sőt, tejporunkat a gyógyhatású készítményeket és bébiételeket előállító iparágak világszerte felhasználják. A Norbi Update Zrt.-vel való együttműködésünk során pedig alacsony zsírtartalmú, hozzáadott cukor nélküli termékeket is gyártunk.