Kapcsolódó ágazatok

Hírek

2018.05.02.

Termékdíjasok a Bonafarm Mezőgazdaság ágazatai

A Bonafarm Mezőgazdaság két első, és egy második helyezéssel gazdagodott a [...] Tovább

2018.04.11.

Megalakult a Dr. Huszka Tibor Élelmiszeripari Szakmai Klub

Megalapítottuk az első szegedi szakmai klubot a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Karával [...] Tovább

2017.08.17.

Global G.A.P. tanúsítvány a Bábolna Takarmánynak

A Global G.A.P., azaz a ”Helyes Mezőgazdasági Gyakorlat”-nak megfelelő termelést igazoló [...] Tovább

Cégismertető

A Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. elődje 1992-ben alakult meg a Bábolna Állami Gazdaság Takarmánykeverő üzeméből. A bábolnai örökséget átvéve 2007-ben alakult meg a Tendre Kft., amely 2010 márciusa óta új néven, Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft.-ként működik tovább. A cég 2009-ben, a Nagyigmándi II-es keverőüzemet megvásárolva csatlakozott a Bonafarm Csoporthoz három saját tulajdonú telephelyen (Zalacséb, Nagyigmánd, Újszász). 2016. január 1-jétől a Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. három jelenlegi telephelye kiegészült a mohácsi és a dalmandi keverőkkel.

A Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. fő tevékenysége a takarmány előkeverékek (premix) és késztakarmányok gyártása valamennyi gazdasági haszonállatfaj és hobbiállat részére, valamint ezek forgalmazása bel- és külföldön egyaránt.

Célunk, hogy a hazai és nemzetközi takarmánypiac sikeres nagyvállalkozásaként működve hozzájáruljunk az egészséges élelmiszerek gazdaságos előállításához. Kiemelt feladatunknak tekintjük, a biztonságos, nyomon követhető termelést, mellyel az élelmiszerláncban meghatározó szerepet töltünk be. Cégünk megfelel minden olyan követelménynek, amely biztosítja a termelők, fogyasztók számára a biztonságos élelmiszer előállítást, felhasználást, illetve megfelel a szigorú európai uniós normáknak.

Elsődleges célunk, hogy ne csupán beszállítója, hanem hosszú távú, megbízható szolgáltatója legyünk partnereinknek. A cég több mint 1500 termékével meghatározó szereplője a magyar takarmánypiacnak. Termékeink közt premixeket, koncentrátumokat, keveréktakarmányokat, takarmány-kiegészítőket kínálunk partnereink számára, melyeket magas szintű szolgáltatásainkkal támogatunk.

Pet-food üzletágunk termékválasztékát a vevői igények folyamatos figyelembe vétele hívta életre, mely a kedvencek korától, fajtájától, és erőnlététől függően kínál vevőinknek különböző típusú termékeket. Az üzletágnál megvalósult fejlesztések és piackutatások eredményei alapján termékválasztékunk jelentősen átalakult. Új márkánk a Pro Portion termékcsalád.

A Bábolna Takarmány termékek értékesítésben csaknem 850 viszonteladó és termelő működik közre. Segítségükkel több mint 2500 eladási ponton jelenik meg a márka, mely Magyarországon egyedülállónak számít.

A Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. sertéstakarmányainak jelentős részét a csoporton belüli bólyi, dalmandi és a Fiorács sertéstelepeinek adja el. A szakemberek együttműködésének eredményeképpen pedig a premix és panel minőség javításán keresztül egyre költséghatékonyabb sertéstenyésztés válik lehetővé a csoporton belül.

Ars Poetica

A Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. célja, hogy a kiváló minőségű takarmány előkeverékek (premixek) és késztakarmányok gyártásával hozzájáruljon a Bonafarm Csoport történetében szereplő termékek előállításához és a haszonállatok fejlődéséhez.

Hiszen a történet csak úgy válhat kerek egésszé, ha a mi vállalatunk is hozzájárul néhány fejezettel, garantálva ezzel a jó ételekhez elengedhetetlen kiváló alapanyagot, a hazai és nemzetközi takarmánypiacon egyaránt.

Menedzsment

Lengl Tamás

Lengl Tamás

Ügyvezető igazgató

+36/34-557-062

Lajtos Lajos

Lajtos Lajos

Értékesítési igazgató

+36/34-557-050

Kapcsolat

  • PPick Szeged Zrt.
  • SSole-Mizo Zrt.
  • CCsányi Pincészet Zrt.
  • BBóly Zrt.
  • FFiorács Kft.
  • DDalmand Zrt.
  • BB-Bábolna Takarmány Kft.
  • BBonafarm Zrt.
  • OBonOffice Kft.
  • AAgroprodukt cégcsoport

B-Bábolna Takarmány Kft.

H-2942 Nagyigmánd,
Burgert Róbert Agrár-ipari Park 03/25 hrsz.

Tel.: +36 34 557 050
Fax: +36 34 557 060
E-mail: info@babolnatakarmany.hu, info@babolnafeed.eu