Nagyüzemi értékesítés

Folyamatosan az élmezőnyben: a versenyelőnyért minden nap tenni kell

A nagyüzemi csapatban 4 szaktanácsadó, 4 üzletkötő, 1 értékesítési igazgató és 1 értékesítési asszisztens dolgozik. A munkatársak felsőfokú végzettséggel és több éves szakmai gyakorlattal rendelkeznek. Partnereink közé a nagyüzemek, a nagy állattartó telepek és takarmánykeverők sorolhatók az egész ország területén.

Legfőbb feladatunk a kereskedelem, valamint partnereink és a cégünk számára egyaránt elfogadható szerződési feltételek megteremtése, a pénzügyi konstrukciók biztosítása. Hagyományosan a vállalat premix eladásának 95%-át osztályunk biztosítja. Partnereinknek alapanyagokat és takarmány kiegészítőket is értékesítünk, így teljes körű szervizt nyújtunk.

A cég kiemelt partnerei elsősorban a premix- és takarmányüzemek, baromfi-, sertés- és szarvasmarha nagyüzemek és integrációk. A kereskedelmi osztály partneri köre elsősorban a nagyüzemi állattartó telepekből, takarmánykeverőkből áll. Partnereink közös jellemzője, hogy termékeink mellett folyamatosan igénylik szolgáltatásainkat is.

A receptúra készítés, az állategészségügyi,- a technológiai- és a gazdasági szaktanácsadás mellett talán az alapanyag beszerzésben nyújtott segítségünk a legnépszerűbb.
A kereskedelmi- és fejlesztési osztályon belül működő fejlesztési csoport feladata, hogy a folyamatosan változó piaci igényeknek megfelelően, a legújabb tudományos ismeretek felhasználásával folyamatosan megújítsa termékeink körét.

A zalacsébi FETA Üzemek rekonstrukcióját követően kiemelt feladatunk a keveréktakarmányok eladása. Az elmúlt évek során a legdinamikusabban fejlődő ágazatnak a tejelő szarvasmarha takarmányozását tekintjük. A hagyományosan meglévő magas baromfi piaci részarányon és a már említett szarvasmarhán kívül jövőbeli feladatunk a sertés piaci részarányának növelése, szolgáltatásaink további fejlesztése valamennyi állatfaj, valamennyi korcsoportjában.

Hírek

2018.05.02.

Termékdíjasok a Bonafarm Mezőgazdaság ágazatai

A Bonafarm Mezőgazdaság két első, és egy második helyezéssel gazdagodott a [...] Tovább

2018.04.11.

Megalakult a Dr. Huszka Tibor Élelmiszeripari Szakmai Klub

Megalapítottuk az első szegedi szakmai klubot a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Karával [...] Tovább

2017.08.17.

Global G.A.P. tanúsítvány a Bábolna Takarmánynak

A Global G.A.P., azaz a ”Helyes Mezőgazdasági Gyakorlat”-nak megfelelő termelést igazoló [...] Tovább

2016.05.10.

Termékdíjak Hódmezővásárhelyről

A Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. a XXIII. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok [...] Tovább

2014.09.09.

Stratégiai együttműködési megállapodás a kormánnyal

Szijjártó Péter miniszter helyettes és Csányi Attila a Bonafarm Zrt. vezérigazgatója [...] Tovább

2014.08.06.

Innovációs díjat nyert a Bonafarm Adminisztrációs Központ

Az InnoMax díj nagyvállalati kategóriájában második helyen végzett a Bonafarm Zrt. [...] Tovább