Takarmány ágazat

Jelentős tevékenységet képez a vállalat takarmányvertikuma, és értékesítése.
takarmánygyártó kapacitás a Mohácsi Takarmány-, Premix- és a Törökdombi Takarmány üzemekben előállított évi közel 70.000 tonna takarmánymennyiséggel, az ország legjelentősebb keveréktakarmány gyártói közé tartozik. Az előállított takarmánykeverékek részben a saját állatállomány ellátását biztosítják, mintegy 50%-a értékesítésre kerül integrációban és a takarmánybolt hálózatokban. Széles a termékpaletta, csaknem 80 féle takarmánykeverék, koncentrátum, komplett premix kerül gyártásra szinte minden állatfaj részére.

Az állandó és megbízható minőség a kiváló minőségű alapanyagfelhasználással kezdődik, minden beszállítónk minősítve van, nagy figyelmet fordítunk a szakszerű kezelésekre tárolásra, tételenkénti alapanyag vizsgálatokra. A magas színvonalú gyártási technológia, a folyamatos minőség ellenőrzés, a korszerű laboratórium kontrollja, a fejlesztések, az egyedi igényeknek megfelelő – termelésben szerzett szakmai tapasztalatok alapján elkészített- technológiai javaslatok biztosítják partnereink számára a mindennapi gyakorlatban a biztos hasznot, eredményességet.

A takarmányágazat jelentős létesítménye a hidrotermikus full-fat szójaüzem, mely 1988-ban lett tervezve, majd 1999-ben kapacitása bővítésre került. Ma a gyártás teljesen automatikus, az üzem évi közel 40.000 tonna teljes zsírtartalmú szója kibocsátására képes. A hidrotermikus eljárással készült bólyi full-fat szója felhasználási, takarmányozási értékét növeli az a tény, hogy garantáltan GMO mentes- Bólyban nemesített, termelt, vagy bólyi integrációban termeltetett- alapanyagokból készül.
Az 1998 óta működtetett ISO 9001 minőségirányítási rendszer és 2006 óta a HACCP rendszer bizonyítják, hogy a tevékenység minden lépése szigorúan szabályozott és megfelel a legmagasabb elvárásoknak is.

Termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban érdeklődni lehet hétköznap 06:00-18:00 óráig az ingyenesen hívható zöld számunkon: +36/80-624-624

Hírek

2014.09.09.

Stratégiai együttműködési megállapodás a kormánnyal

Szijjártó Péter miniszter helyettes és Csányi Attila a Bonafarm Zrt. vezérigazgatója [...] Tovább

2014.08.06.

Innovációs díjat nyert a Bonafarm Adminisztrációs Központ

Az InnoMax díj nagyvállalati kategóriájában második helyen végzett a Bonafarm Zrt. [...] Tovább

2014.06.06.

Eladásra kínált kisbikák a Bóly Zrt.-nél

A Bóly Zrt. Csípőteleki Tehenészeti Telepe eladásra kínál kimagasló genetikájú, bikanevelő [...] Tovább

2014.05.13.

Sikeres Bonafarm Mezőgazdaság Termékdíj pályázatok

A Bonafarm Mezőgazdaság két projektje az élen végzett a Termékdíj Pályázat [...] Tovább

2014.03.03.

Gépárverés a Bonafarm Mezőgazdaság műszaki ágazatánál

A Bóly Zrt. márc. 12-én liciteljárás keretében eladásra kínálja használt gépeit, [...] Tovább

2014.01.15.

Cipősdoboz akció a Bonafarm Csoportnál

Az önkéntes akció során több mint 430 gyermeknek tudtunk örömet szerezni [...] Tovább