Minőségirányítási rendszer

A Társaságunk az SGS Hungária Kft. által tanúsított MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert működtet, amelynek alapja a Társaságunk minőségpolitikája.

Minőségügy
Társaságunk értékei között az első helyen szerepel a minőség, amit tevékenységünk valamennyi folyamatában képviselünk. Minőségpolitikánkat, mint az élelmiszerlánc elsődleges élelmiszer előállító szereplője, a “Szántóföldtől az asztalig” elv figyelembevételével fogalmaztuk meg.

Egyenletes, garantált minőségű alapanyaggal látjuk el a cégcsoport élelmiszeripari vállalatait. Termékeinket elsősorban saját termesztésből, tenyésztésből származó alapanyagokból állítjuk elő és folyamatos ellenőrzés alatt tartva továbbítjuk vállalatcsoportunk, a Bonafarm élelmiszer-feldolgozó tagjainak.

A stratégiához kapcsoló feladataink teljesítése során a folyamatos fejlődésünket biztosító minőségügyi rendszereket működtetünk. Az ISO 9001 minőségirányítási követelményeket tartalmazó szabvány szerint működtetett minőségirányítási rendszerünket a magyar agráriumban az elsők között, már 1998-ban nemzetközi tanúsító céggel tanúsíttattuk.

szigorú európai uniós jogszabályi előírásoknak megfelelő takarmány- és élelmiszerbiztonsági rendszereinket is a jogszabályváltozásoknak, illetve a változó vevői elvárásoknak megfelelően állandóan aktualizáljuk.

Felelősséggel tartozunk környezetünkért, a föld általunk használt értékeiért, erőforrásaiért és azok továbbadásáért. Tevékenységeinkkel biztosítjuk a fenntartható fejlődést, amit szintén minőségi kategóriának tekintünk.

Hírek

2014.09.09.

Stratégiai együttműködési megállapodás a kormánnyal

Szijjártó Péter miniszter helyettes és Csányi Attila a Bonafarm Zrt. vezérigazgatója [...] Tovább

2014.08.06.

Innovációs díjat nyert a Bonafarm Adminisztrációs Központ

Az InnoMax díj nagyvállalati kategóriájában második helyen végzett a Bonafarm Zrt. [...] Tovább

2014.06.06.

Eladásra kínált kisbikák a Bóly Zrt.-nél

A Bóly Zrt. Csípőteleki Tehenészeti Telepe eladásra kínál kimagasló genetikájú, bikanevelő [...] Tovább

2014.05.13.

Sikeres Bonafarm Mezőgazdaság Termékdíj pályázatok

A Bonafarm Mezőgazdaság két projektje az élen végzett a Termékdíj Pályázat [...] Tovább

2014.03.03.

Gépárverés a Bonafarm Mezőgazdaság műszaki ágazatánál

A Bóly Zrt. márc. 12-én liciteljárás keretében eladásra kínálja használt gépeit, [...] Tovább

2014.01.15.

Cipősdoboz akció a Bonafarm Csoportnál

Az önkéntes akció során több mint 430 gyermeknek tudtunk örömet szerezni [...] Tovább