Értékesítés

A Társaság önálló külkereskedelmi tevékenységet folytat, fenntartva a hagyományos kereskedelmi kapcsolatait. Kereskedelmi tevékenysége a Bólyban megtermelt, az állattenyésztés szükségletein felüli, termények (gabona, olajipari növények) értékesítése bel- és külföldre egyaránt. Legjelentősebb partnere, vevők az Európai Unió tagországaiból kerülnek ki, ezen belül fontosabbak a német, lengyel, holland, román, olasz kapcsolatok. Nem EU tagországok közül export tekintetében kiemelkedő Bosznia- Hercegovina, Horvátország, Oroszország és Törökország. Európa határain túl Japán, Malajzia, Marokkó és Irán felé történő értékesítések emelhetők ki.

A vállalkozás mind értékesítései, mind beszerzései tekintetében kialakult partnerkörrel rendelkezik. Az új partnerkapcsolatok kiépítésénél alapvető szempont a korrektség, valamit a megfelelő minőség és az ehhez kapcsolódó versenyképes ár. A Részvénytársaság nagyságrendjéből adódóan a felhasználásra kerülő alapanyagok mennyisége lényegesen meghaladja az átlagos piaci méreteket, ezért a beszállítók versenyeztetésére a költségek kímélése érdekében nagy hangsúlyt kell fektetni.

A vállalkozás jelentős hangsúlyt fektet az imázs megőrzésére, a márkaismertség fenntartására. A “Bóly-Mag”, a “Bólyi full-fat szója”, a “Kolin-klorid” mind-mind olyan márkanevek, melyek nem csak országon belül, de országhatárokon túl is ismertek, és ezek révén ismertté és egyben elismertté tették a Bóly Zrt. nevet.

A Társaság lehetőségei tág teret biztosítanak a partneri együttműködésekhez. Az elmúlt évtizedekben fokozatosan épült, fejlődött az infrastruktúra, a Vetőmagüzem a kutatási – fejlesztési osztállyal, a kukoricacsutka feldolgozóval, Kolin-klorid üzemmel, a Takarmányüzem a hozzátartozó Hidrotermikus Szója üzemmel, az Uszály kikötő, a Véméndi Malom – amelyre sikeres integráció alapozható.

Hírek

2014.09.09.

Stratégiai együttműködési megállapodás a kormánnyal

Szijjártó Péter miniszter helyettes és Csányi Attila a Bonafarm Zrt. vezérigazgatója [...] Tovább

2014.08.06.

Innovációs díjat nyert a Bonafarm Adminisztrációs Központ

Az InnoMax díj nagyvállalati kategóriájában második helyen végzett a Bonafarm Zrt. [...] Tovább

2014.06.06.

Eladásra kínált kisbikák a Bóly Zrt.-nél

A Bóly Zrt. Csípőteleki Tehenészeti Telepe eladásra kínál kimagasló genetikájú, bikanevelő [...] Tovább

2014.05.13.

Sikeres Bonafarm Mezőgazdaság Termékdíj pályázatok

A Bonafarm Mezőgazdaság két projektje az élen végzett a Termékdíj Pályázat [...] Tovább

2014.03.03.

Gépárverés a Bonafarm Mezőgazdaság műszaki ágazatánál

A Bóly Zrt. márc. 12-én liciteljárás keretében eladásra kínálja használt gépeit, [...] Tovább

2014.01.15.

Cipősdoboz akció a Bonafarm Csoportnál

Az önkéntes akció során több mint 430 gyermeknek tudtunk örömet szerezni [...] Tovább