Termékek

A Pick Szeged Zrt. Közép-Európa legnagyobb szárazárugyártó-kapacitásával rendelkezik, tevékenységi körünk lefedi a teljes húsipari vertikumot, az élőállat vágástól a hús-húskészítmény nagy- és kiskereskedelemig. Választékunkban megtalálhatóak a legkülönfélébb piaci igényeket kielégítő prémiumtermékek: szalámik, kolbászok, sonkák, vörösáruk illetve felvágottak, kenősáruk, szalonnák és bacon-ök, valamint a különböző konyhakész húsok.

 

Pick

A PICK márkatermékek egyediségét a magyar alapanyagok felhasználása, a megbízható prémium minőség, a folyamatosan fejlesztett csomagolási megoldások, a fogyasztóbarát termékkiszerelések, valamint a fogyasztók számára felejthetetlen ízélmény jelenti.

Legismertebb termékünk – a Pick Téliszalámi – egyedülálló Hungarikum. A kiváló minőségű alapanyagokból, titkos receptúra alapján készülő, bükkfán füstölt Téliszalámi 100 napos érlelési folyamat során nyeri el egyedi, hófehér nemes penésszel borított megjelenését és máig utánozhatatlan, jellegzetes aromáját.

A Pick márkatermékek választékában megtalálhatóak a legkülönfélébb piaci igényeket kielégítő prémiumtermékek: szalámi- és kolbászfélék, vörös áruk, felvágottak illetve kenős áruk, valamint mangalica alapanyagból készült készítmények is.

Külföldön a Pick márkatermékek Németországban a legismertebbek, de további export piacok meghódításával ma már az USA-tól egészen Japánig megtalálhatóak termékeink.

 

Herz

A nagy múlttal rendelkező, több mint 125 éves HERZ márkanév a magas minőségű szalámi, kolbász és sonka gyártásával jelent egyet. A HERZ termékek úgy tartották meg tardicionális értékeiket, hogy közben ízvilágukban és választékukban a jelen kor fogyasztási elvárásainak is megfelelnek. A HERZ márka zászlóshajója a HERZ Classic Téliszalámi, egyedi íze és illata páratlan gasztronómiai élményt nyújt, igazi prémium különlegesség.

 

Família

A FAMÍLIA széles termékportfólióval rendelkező családi márkánk azoknak a fogyasztóknak, akik megfizethető áron akarnak garantált minőségű húskészítményeket vásárolni. Számukra a FAMÍLIA márka ideális választás, ráadásul szortimentjében megtalálhatóak a szalámik, vastagkolbászok, sonkák és felvágottak, valamint a párizsi, virsli és májas is, így a család minden tagjának igényét képes változatosan kielégíteni nap mint nap.

 

Ringa

A RINGA márka termékek gondosan válogatott, minőségi alapanyagból készülnek. Az évtizedek alatt felhalmozódott szakmai tapasztalat és a fogyasztóbarát, praktikus csomagolások a fogyasztók részére rendkívül változatos felhasználást tesznek lehetővé.
A Ringa legismertebb terméke a szeletelt bacon. Kiváló minősége, esztétikus megjelenése, kellemes füstölt, sós íze és sokoldalú konyhai felhasználhatósága miatt a háziasszonyok körében és a gasztronómiában is nagyon kedvelt. Kellemes ízváltozatai a mindennapok étkezését színesítik.

 

Hírek

2018.04.11.

Megalakult a Dr. Huszka Tibor Élelmiszeripari Szakmai Klub

Megalapítottuk az első szegedi szakmai klubot a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Karával [...] Tovább

2015.04.17.

Jelentkezés a Pick óvodába és bölcsődébe

A Pick Alapítványi Óvoda és Bölcsőde berkein belül is eljött a [...] Tovább

2014.09.09.

Stratégiai együttműködési megállapodás a kormánnyal

Szijjártó Péter miniszter helyettes és Csányi Attila a Bonafarm Zrt. vezérigazgatója [...] Tovább

2014.08.06.

Innovációs díjat nyert a Bonafarm Adminisztrációs Központ

Az InnoMax díj nagyvállalati kategóriájában második helyen végzett a Bonafarm Zrt. [...] Tovább

2014.06.18.

Minden eddigi rekordot megdöntött a PICK promóció

Még soha egyetlen külföldi vagy hazai termék sem ért el akkora [...] Tovább

2014.06.03.

Újabb hungarikum a Pick Szeged Zrt.-nél

A Pick immár 2 kiemelten különleges termékkel büszkélkedhet: a PICK Téliszalámi [...] Tovább