Kapcsolódó ágazatok

Hírek

2015.07.10.

Sajtóközlemény

Lezárult a „Komplex technológiai fejlesztés a Sole-Mizo Zrt. szegedi telephelyén” A [...] Tovább

2015.01.30.

Sikeres képzések a Sole-Mizo Zrt.-nél

A Sole-Mizo Zrt., a Bonafarm Csoport tagvállalata, 2014 második felében számos, [...] Tovább

2014.11.17.

Ismét a TV-ben a Mizo Persely

A Mizo idén májusban indított hűségprogramja, a Mizo Persely, újra látható [...] Tovább

Cégismertető

Társaságunk, a Sole-Mizo Zrt. két nagy múltú vállalat – a Sole Hungária Rt. és az Új-MiZo Rt. – 2006. január 3-án bejegyzett egyesülésével jött létre és vált Magyarország piacvezető tejipari vállalatává. Alkalmazottaink száma megközelíti a 800 főt. A két cég egyesítésével megalakult Sole-Mizo Zrt. tejalapú élelmiszerek előállításával foglalkozik melyeket a hazai, közép-és kelet-európai és a közel-kelet piacokon értékesít.

A társaság székhelye Szeged. A termelés négy üzemben történik: Szegeden a friss termékek, poharas és desszert termékek, túró, kávétejszín, UHT-termékek, valamint az ömlesztett sajtok gyártása folyik. Bácsbokodon gouda, edami, trappista, krémfehérsajt, mozzarella, Anikó natúr- és füstölt sajtok illetve ömlesztett sajtok előállítása folyik többféle kiszerelésben és méretben. A csornai üzem vajat, sűrített tejet, különféle ízesítésű vajkrémeket valamint ipari felhasználású fehérjekoncentrátum gyártására szakosodott. A túró rudik gyártása Marcaliban történik.

Társaságunk e négy üzem működtetésével napi szinten nyújtani tudja azt a széles termékskálát, amellyel az egyre növekvő piaci igényeket ki tudjuk elégíteni. Az üzemek termelési kapacitása és technológiai színvonala megfelel a legszigorúbb EU-szabványoknak.

Jól szervezett disztribúciós hálózatunknak és hatékony kereskedelmi kapcsolatainknak köszönhetően vásárlóink termékeinket országosan megvásárolhatják.

A Sole-Mizo Zrt. belföldi értékesítésre szánt termékeit Mizo, Farmer, Gazda és Hazai márkaneveken forgalmazza. A Mizo márkán belül kiemelt hangsúlyt helyezünk Laktózmentes termékcsaládunkra, a fogyasztói igényeknek megfelelő termékfejlesztésre, a portfólió folyamatos bővítésére. Retro és gyermekeknek szánt termékeinket a Mizo Boci márka képviseli.

Export piacainkra Sole márkanév alatt forgalmazzuk termékeinket, a Norbi Update Zrt.-vel való együttműködés keretein belül kifejlesztésre került folyamatosan bővülő tejtermék portfoliónkat pedig 2015-től Mizo Update márkanév alatt kínáljuk egészségtudatos fogyasztóinknak. Mindezek mellett több kereskedelmi láncban számos sajátmárkás termék beszállítói vagyunk.

Szakembereink felkészültsége, a folyamatos és szigorú gyártási, valamint higiéniai ellenőrzések garantálják termékeink kiemelkedő minőségét. Leányvállalataink,  a román Sole-Mizo Romania és a szerb Sole-Mizo Balkans ugyancsak szigorúan  követik az anyacég kiemelkedő minőségi elvárásait.

Ars Poetica

A Sole-Mizo Zrt. évente több mint 200 millió liter tejet dolgoz fel 4 üzemében szigorú minőségellenőrzés mellett, így válhatott Magyarország élvonalbeli tejipari vállalatává. Tevékenységét és a folyamatos magas minőséget a cégcsoport mezőgazdasági cégei támogatják, igaz történeteik írása közben kiemelt figyelmet szentelnek minden betűre. Az asztalra kerülő étel és ital így áll össze mindig tökéletes alkotássá.

Menedzsment

Gerbrant Redmer De Boer

Vezérigazgató

Szentesi Sándor

Kereskedelmi igazgató

Gallai Norbert

Gazdasági igazgató

Kapcsolat

  • PPick Szeged Zrt.
  • SSole-Mizo Zrt.
  • CCsányi Pincészet Zrt.
  • BBóly Zrt.
  • FFiorács Kft.
  • DDalmand Zrt.
  • BB-Bábolna Takarmány Kft.
  • BBonafarm Zrt.
  • OBonOffice Kft.

Sole-Mizo Zrt.

H-6728 Szeged,
Budapesti út 6.

Tel: +36/62-569-000
Fax: +36/62-569-048
E-mail: solemizo@solemizo.bonafarm.hu