Misszió

Meghatározó nagyságú tejipari vállalatként, hiteles üzletpolitikát folytatunk. Minőségi termékválasztékunkkal a fogyasztói igények, elvárások széleskörű kielégítésére törekszünk. A Sole márka alatt izgalmas, ízletes tejtermékeket kínálunk, melyeket méltán nevezhetünk a modern életvitel esszenciájának. A Mizo, hagyományos értékeink képviselőjeként a tradicionális értékeket kereső, minőségtudatos magyar fogyasztók kedvence. Azoknak kínáljuk, akik a megbízható, hagyományos hazai ízeket keresik.

Piacvezető, vertikálisan integrált csoport tagjaként, felelősséget vállalunk tulajdonosaink, dolgozóink, partnereink és környezetünk felé. A becsületesen, törvényesen és professzionálisan végzett munka, olyan alapvető érték és követelmény, mely megalapozza megbízhatóságunkat, hitelességünket.

Különleges és egyben kiemelt társadalmi felelősségünk, a tej az életet végigkísérő fontossága miatt, a tejfogyasztás gyakoriságának ösztönzése.

Célpiacaink: elsődlegesen a hazai piac, másodsorban a szomszédos közép-kelet-európai országok valamint a Balkáni régió és a Közel-Kelet.

Jövőképünk

Célunk, a Bonafarm csoport, tejipari tagjaként, itthon és a régióban a hosszú távú versenyelőny megszerzése és megtartása. Hajtóerőnk és motivációs erőforrásunk az erős helyi szereplőből, meghatározó régiós tejipari szaktekintélyévé, márkatulajdonossá válás lehetősége. Ehhez folyamatos újításokkal, határon túli terjeszkedéssel, márkaépítéssel és költséghatékony működéssel kívánunk eljutni.

Hírek

2015.07.10.

Sajtóközlemény

Lezárult a „Komplex technológiai fejlesztés a Sole-Mizo Zrt. szegedi telephelyén” A [...] Tovább

2015.01.30.

Sikeres képzések a Sole-Mizo Zrt.-nél

A Sole-Mizo Zrt., a Bonafarm Csoport tagvállalata, 2014 második felében számos, [...] Tovább

2014.11.17.

Ismét a TV-ben a Mizo Persely

A Mizo idén májusban indított hűségprogramja, a Mizo Persely, újra látható [...] Tovább

2014.11.17.

Új terméket vezetett be a Mizo

2014. november 10-én új joghurt, a Mizo Spirulina került a boltok [...] Tovább

2014.11.03.

Krémkaland a Lidl-ben

A nemrég bevezetett Krémkaland pudingok és görög joghurtok kedvelői a Lidl-ben [...] Tovább

2014.10.14.

Krémkaland – új desszertek a Mizo-tól

Új desszertekkel, görög és gyümölcs joghurtokkal, pudingokkal bővült a Sole-Mizo Zrt. [...] Tovább