Vevő és fogyasztói elégedettség politika

Társaságunk a vevő-centrikus szemléletmód mellett kötelezte el magát: fő célunk a folyamatosan változó vevői igények minél magasabb szintű kielégítése és ezen keresztül cégünk piaci sikerének további építése. Kiemelt figyelmet fordítunk jelenlegi termékeink folyamatos fejlesztésére illetve új termékek bevezetésére, korszerűsítjük gépparkunkat, gyártási eljárásainkat, termékeink minőségi, élelmiszer biztonsági paramétereit, azok nyomon követhetőségét.

Mindemellett létünk alapja, hogy vevőink számára hosszútávon kiváló minőségű tejtermékeket kínáljunk a hazai, EU jogszabályi és élelmiszerbiztonsági követelmények szigorú figyelembevételével.

Minden meglévő és potenciális üzleti partnerünkkel személyes és folyamatos kapcsolatot tartunk fenn, amely során kölcsönös elégedettségen nyugvó, hosszú távú, korrekt üzleti és szakmai együttműködés kialakítására és fenntartására törekszünk.

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy munkatársaink rendszeres továbbképzésével a minőségközpontú gondolkodást a vállalati élet szerves részévé tegyük. Dolgozóinktól elvárjuk, hogy napi szinten ennek szellemében járuljanak hozzá cégünk eredményeihez. Mindezen törekvéseink során szem előtt tartjuk a környezet és az alkalmaztatási feltételek iránti felelősségünket.

E célok megvalósítása érdekében alkalmazzuk és folyamatosan fejlesztjük az ISO szabványnak megfelelő minőségirányítási és a Magyar Élelmiszerkönyv előírásainak, valamint az IFS szabvány követelményeinek megfelelő élelmiszer biztonsági rendszereinket.

Jelmondatunk:

“A minőség létünk alapja.”

Hírek

2015.07.10.

Sajtóközlemény

Lezárult a „Komplex technológiai fejlesztés a Sole-Mizo Zrt. szegedi telephelyén” A [...] Tovább

2015.01.30.

Sikeres képzések a Sole-Mizo Zrt.-nél

A Sole-Mizo Zrt., a Bonafarm Csoport tagvállalata, 2014 második felében számos, [...] Tovább

2014.11.17.

Ismét a TV-ben a Mizo Persely

A Mizo idén májusban indított hűségprogramja, a Mizo Persely, újra látható [...] Tovább

2014.11.17.

Új terméket vezetett be a Mizo

2014. november 10-én új joghurt, a Mizo Spirulina került a boltok [...] Tovább

2014.11.03.

Krémkaland a Lidl-ben

A nemrég bevezetett Krémkaland pudingok és görög joghurtok kedvelői a Lidl-ben [...] Tovább

2014.10.14.

Krémkaland – új desszertek a Mizo-tól

Új desszertekkel, görög és gyümölcs joghurtokkal, pudingokkal bővült a Sole-Mizo Zrt. [...] Tovább