FőoldalHírek Ismét a TV-ben a Mizo Persely
rotator_01 rotator_02

Hírek

2014.11.17.

Ismét a TV-ben a Mizo Persely

A Mizo idén májusban indított hűségprogramja, a Mizo Persely, újra látható egész novemberben a tv-képernyőkön. A reklámfilmben a hónapban aktuális heti nyeremények (LED TV és notebook) szerepelnek. Emellett a nézők megismerhetik a promócióba újonnan belépő Mizo finomságokat (pl.: pudingokat, joghurtokat, vajkrémeket), melyekkel együtt a Persely programban résztvevő termékek száma 65-re bővült. A bővülésnek köszönhetően mára már a Sole-Mizo Zrt. mind a négy üzemében készítenek kollégáink promóciós termékeket, melyek száma az év végére várhatóan 80 db-ra emelkedik, az eddigi sikereknek köszönhetően.


A Mizo Persely indulása óta a nyereményjáték számára létrehozott weboldalon több mint 72 ezren regisztráltak. A honlapot hetente átlagosan 32 ezer fő látogatja, s nagyon magas köztük a visszatérő felhasználók aránya (78%), ami szintén a hűségprogram népszerűségét bizonyítja. Az aktív játékosok  81%-a a 18-44 éves korcsoportból kerül ki, legnagyobb arányban (34%) pedig a 25 és 34 éves korúak képviseltetik magukat a kódokat feltöltők között. Az is kiderül a játékosok adataiból, hogy nagyobb százalékban a hölgyek (64%) vesznek inkább részt a nyereményjátékban.

A szerencsés nyertesek között eddig 180 db-nál is több napi, és több mint 25 db heti nyereményt sorsoltak ki. A hűségprogram szervezői decemberre újabb meglepetésekkel készülnek: nem csak a részt vevő termékpaletta fog bővülni, de az ünnepi időszak közeledtével az ajándékok is igazán különlegesek lesznek.
A nyereményjátékon a Bonafarm Csoport dolgozói is részt vehetnek, kivéve a Sole-Mizo Zrt. alkalmazottait és közeli hozzátartozóikat, valamint a Mom Park-ban található iroda dolgozóit.

További híreink

2018.05.02.

Termékdíjasok a Bonafarm Mezőgazdaság ágazatai

A Bonafarm Mezőgazdaság két első, és egy második helyezéssel gazdagodott a [...] Tovább

2018.04.11.

Megalakult a Dr. Huszka Tibor Élelmiszeripari Szakmai Klub

Megalapítottuk az első szegedi szakmai klubot a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Karával [...] Tovább

2018.03.21.

Az év terméke a Mizo Coffee Selection

A teljesen a fogyasztók szavazatain alapuló 2018-as Év Terméke Díj győztese [...] Tovább

2018.02.26.

FAMI-QS tanúsítványt szerzett a Bonafarm Bábolna Takarmány Kft.

A szigorú minőségi előírásoknak való megfelelés a gyártási folyamat minden egyes [...] Tovább

2018.01.12.

Ismét MagyarBrands díjas a Bábolna Takarmány

A Kiváló Üzleti Márkák kategóriájában a Bábolna Takarmány immár második alkalommal [...] Tovább

2017.08.17.

Global G.A.P. tanúsítvány a Bábolna Takarmánynak

A Global G.A.P., azaz a ”Helyes Mezőgazdasági Gyakorlat”-nak megfelelő termelést igazoló [...] Tovább