FőoldalHírek Ismét a TV-ben a Mizo Persely
rotator_01 rotator_02

Hírek

2014.11.17.

Ismét a TV-ben a Mizo Persely

A Mizo idén májusban indított hűségprogramja, a Mizo Persely, újra látható egész novemberben a tv-képernyőkön. A reklámfilmben a hónapban aktuális heti nyeremények (LED TV és notebook) szerepelnek. Emellett a nézők megismerhetik a promócióba újonnan belépő Mizo finomságokat (pl.: pudingokat, joghurtokat, vajkrémeket), melyekkel együtt a Persely programban résztvevő termékek száma 65-re bővült. A bővülésnek köszönhetően mára már a Sole-Mizo Zrt. mind a négy üzemében készítenek kollégáink promóciós termékeket, melyek száma az év végére várhatóan 80 db-ra emelkedik, az eddigi sikereknek köszönhetően.


A Mizo Persely indulása óta a nyereményjáték számára létrehozott weboldalon több mint 72 ezren regisztráltak. A honlapot hetente átlagosan 32 ezer fő látogatja, s nagyon magas köztük a visszatérő felhasználók aránya (78%), ami szintén a hűségprogram népszerűségét bizonyítja. Az aktív játékosok  81%-a a 18-44 éves korcsoportból kerül ki, legnagyobb arányban (34%) pedig a 25 és 34 éves korúak képviseltetik magukat a kódokat feltöltők között. Az is kiderül a játékosok adataiból, hogy nagyobb százalékban a hölgyek (64%) vesznek inkább részt a nyereményjátékban.

A szerencsés nyertesek között eddig 180 db-nál is több napi, és több mint 25 db heti nyereményt sorsoltak ki. A hűségprogram szervezői decemberre újabb meglepetésekkel készülnek: nem csak a részt vevő termékpaletta fog bővülni, de az ünnepi időszak közeledtével az ajándékok is igazán különlegesek lesznek.
A nyereményjátékon a Bonafarm Csoport dolgozói is részt vehetnek, kivéve a Sole-Mizo Zrt. alkalmazottait és közeli hozzátartozóikat, valamint a Mom Park-ban található iroda dolgozóit.

További híreink

2017.08.17.

Global G.A.P. tanúsítvány a Bábolna Takarmánynak

A Global G.A.P., azaz a ”Helyes Mezőgazdasági Gyakorlat”-nak megfelelő termelést igazoló [...] Tovább

2017.05.04.

Elismerések a Bonafarm Mezőgazdaságnak

Idén is számos elismeréssel gazdagodott a Bonafarm Mezőgazdaság a XXIV. Alföldi Állattenyésztési és [...] Tovább

2016.11.12.

A Bábolna Takarmány kiváló márka

2016-ban hetedszer tették mérlegre a hazai márkákat a MagyarBrands bírálói. Idén [...] Tovább

2016.07.20.

Tájékoztatás megtévesztő levelekről

Tisztelt Partnerünk! Az elmúlt időszakban több esetben kaptak a Bonafarm Csoport [...] Tovább

2016.05.10.

Termékdíjak Hódmezővásárhelyről

A Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. a XXIII. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok [...] Tovább

2015.07.10.

Sajtóközlemény

Lezárult a „Komplex technológiai fejlesztés a Sole-Mizo Zrt. szegedi telephelyén” A [...] Tovább