FőoldalHírek Ismét MagyarBrands díjas a Bábolna Takarmány
rotator_01 rotator_02

Hírek

2018.01.12.

Ismét MagyarBrands díjas a Bábolna Takarmány

A Kiváló Üzleti Márkák kategóriájában a Bábolna Takarmány immár második alkalommal – elnyerte a MagyarBrands díjat, melyet 2017-ben nyolcadszor ítéltek oda a legjobb hazai márkáknak.

A MagyarBrands hazai vonatkozású, kiváló márkákat díjaz, amely márkák a magyar vállalkozások méltó képviselői lehetnek hazánkban és határainkon túl is, s ezeken a piacokon olyan értékeket képviselnek, amelyek a vásárlók számára a megbízhatóságot és a minőséget tanúsítják. A díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok alapján történt, amelyet egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése egészített ki.

Lengl Tamás, a cég ügyvezetője a hagyományokat, a megbízhatóságot emelte ki, amikor arról beszélt, hogy mit jelent a vállalat számára a díj:

A MagyarBrands Díj elnyerése komoly elismerést jelent, és pozitív jelzés nem csak cégünknek, hanem partnereink számára is. Az, hogy immár második alkalommal elnyertük a Kiváló Üzleti Márka címet igazolja az elmúlt negyed évszázad során elvégzett munkánkat.

100 %-os magyar vállalatként küldetésünk, hogy saját értékeink, hagyományaink megőrzése mellett magyar alapanyagból, magyar munkaerővel előállított takarmánnyal hozzájárulhassunk a magyar állattartók sikereihez.

 A Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. valamennyi gazdasági haszonállat részére gyárt premixeket, ásványi kiegészítőket, koncentrátumokat, tápszereket, keveréktakarmányokat. Több mint 1000 termékével meghatározó szereplője a magyar takarmánypiacnak, s jelen van számos külföldi piacon is. A Bábolna Takarmány termékek értékesítésében csaknem 700 viszonteladó és termelő működik közre, akiknek segítségével 2500-nál is több eladási ponton jelenik meg a márka, ami Magyarországon egyedülállónak számít.

További híreink

2018.07.05.

Terményfelvásárlási árak

Kattintson ide aktuális terményfelvásárlási áraink megismeréséhez.

2018.05.02.

Termékdíjasok a Bonafarm Mezőgazdaság ágazatai

A Bonafarm Mezőgazdaság két első, és egy második helyezéssel gazdagodott a [...] Tovább

2018.04.11.

Megalakult a Dr. Huszka Tibor Élelmiszeripari Szakmai Klub

Megalapítottuk az első szegedi szakmai klubot a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Karával [...] Tovább

2018.03.21.

Az év terméke a Mizo Coffee Selection

A teljesen a fogyasztók szavazatain alapuló 2018-as Év Terméke Díj győztese [...] Tovább

2018.02.26.

FAMI-QS tanúsítványt szerzett a Bonafarm Bábolna Takarmány Kft.

A szigorú minőségi előírásoknak való megfelelés a gyártási folyamat minden egyes [...] Tovább

2017.08.17.

Global G.A.P. tanúsítvány a Bábolna Takarmánynak

A Global G.A.P., azaz a ”Helyes Mezőgazdasági Gyakorlat”-nak megfelelő termelést igazoló [...] Tovább