Tisztelt Látogató!

Tájékoztatjuk, hogy karrier oldalunk karbantartás miatt 2014. október 25-én nem lesz elérhető!

Megértését köszönjük!

Bonafarm HR

 

Kik vagyunk?

A Bonafarm Közép-Kelet Európa egyik legnagyobb, vertikálisan integrált élelmiszergazdasági vállalatcsoportja, melynek tevékenysége a növénytermesztéstől a takarmánygyártáson és állattenyésztésen át az élelmiszer-feldolgozásig és a borászatig terjed. Noha működésünk főként Magyarországra összpontosul, Romániában, Szerbiában, Szlovákiában, Oroszországban és Németországban is rendelkezünk leányvállalatokkal, export tevékenységünk révén pedig az egész világon jelen vagyunk termékeinkkel.

Vállalatainkban közel hatezer ember írja igaz történeteinket: célunk, hogy életörömöt adhassunk az embereknek itthon és külföldön egyaránt azáltal, hogy kiváló minőségű ételek és italok kerülnek az asztalukra.

Miért válasszon minket?

Mert egy magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező cégcsoportban itthon, magyar nyelvi környezetben is megvalósíthatja nemzetközi szintű karrier céljait, és teremthet tartós értéket, illetve válhat építő részévé egy dinamikus újítási és megújulási folyamatnak.
Az évi 140 milliárd Ft-os forgalom és stabil tulajdonosi háttér révén biztos jövőt remélhet nálunk, míg vállalataink széles ágazati és földrajzi kiterjedtsége sokszínű karrier lehetőségeket kínál az ország szinte minden pontján.

Kiket keresünk? Mik az értékeink?

Kezdeményező, innovatív, mindig megújulni és fejlődni vágyó munkatársakat keresünk, akiknek a természet, a föld, az ízek, valamint hagyományaink tisztelete egyaránt fontos. Olyan kollégákat, akik elkötelezettek és minőségi munkával szeretnének értéket teremteni, nem ijednek meg a fáradságos munkától és fontos számukra a közösség szolgálata. Akik egy együttműködő és hatékony csapat részeként szeretnének mindig többet és jobbat alkotni.

Állásajánlatok

2014.10.22.

Pick Szeged Zrt.
Minőségügyi auditor Pécs

Munkavégzés helye: Pécs, 2016-tól Mohács 

2014.10.22.

Pick Szeged Zrt.
Húsmérleg tervező

Munkavégzés helye: Pécs, 2016-tól Mohács 

2014.10.20.

Bóly Zrt.
Takarmányipari alapanyag beszerző

Munkavégzés helye: Nagyigmánd és Dunántúl 

2014.10.20.

Bonafarm Zrt.
Pénzforgalmi csoportvezető

Munkavégzés helye: Szeged 

2014.10.20.

Bonafarm Zrt.
Pénzügyi gyakornok

Munkavégzés helye: Szeged