FőoldalHírek Megalakult a Dr. Huszka Tibor Élelmiszeripari Szakmai Klub
rotator_01 rotator_02

Hírek

2018.04.11.

Megalakult a Dr. Huszka Tibor Élelmiszeripari Szakmai Klub

Megalapítottuk az első szegedi szakmai klubot a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Karával közösen a legtehetségesebb élelmiszermérnök hallgatók számára, hogy a Bonafarm Csoport szakértőinek vezetésével ismerjék meg az élelmiszeripar titkait.

A klubot a szegedi élelmiszeripari szakemberképzés meghatározó, iskolateremtő professzora után neveztük el Dr. Huszka Tibor Élelmiszeripari Szakmai Klubnak.

 A klub célja, hogy az elkötelezett, tehetséges élelmiszermérnök hallgatók számára lehetőséget nyújtson az intenzív szakmai fejlődésre, hogy a klub tagjai izgalmas problémák megoldásán dolgozhassanak, s gyakorlati projektekben próbálhassák ki magukat a Bonafarm Csoport, valamint a régió meghatározó élelmiszeripari vállalatai szakértőinek segítségével. A klub megalapításával nem titkolt célunk, hogy a diákok megismerkedjenek a cégcsoporttal, s nálunk helyezkedjenek el a jövőben.

Az első felvételi folyamat már lezajlott, 12 tehetséges diák kezdte meg a munkát. A klubba csak a legjobbak kerülhettek be, akik egy háromlépcsős felvételi folyamat során bizonyították az egyetem, valamint a Bonafarm képviselői felé a rátermettségüket, valamint sikeresen megoldottak egy cégcsoportos esettanulmányt is. A közös munka március elsején kezdődött meg, a félévre pedig rendkívül izgalmas szakmai programot állítottunk össze: a diákok készségfejlesztő tréningeken vesznek részt, valós szakmai problémákra keresik a megoldást, illetve a legjobb élelmiszeripari szakemberek előadásait hallgathatják meg. A programot a „management shadowing” teszi teljessé, melynek során páratlan lehetőségük nyílik a diákoknak arra (1 nap/hallgató), hogy megtapasztalják, milyen egy vezető élete, hogyan végzi munkáját, milyen kihívásokkal kerül szembe nap mint nap. A „shadowing” szerves részét képezi a gyár- és üzemlátogatás is. Bízunk benne, hogy a magas színvonalú, zártkörű tudományos és szakmai munka meghozza gyümölcsét és a szakmai klubból kikerült hallgatók a jövőben az élelmiszeripar meghatározó közép-, illetve felső vezetőivé válnak.

Ezúton is szeretnénk megköszönni minden kollégánknak, aki hozzájárult, hogy létrejöhessen a szakmai klub, továbbá mindenkit szeretettel várunk, aki idejével, szaktudásával és energiájával szívesen hozzájárulna a Dr. Huszka Tibor Élelmiszeripari Szakmai Klub életéhez!

További híreink

2018.05.02.

Termékdíjasok a Bonafarm Mezőgazdaság ágazatai

A Bonafarm Mezőgazdaság két első, és egy második helyezéssel gazdagodott a [...] Tovább

2018.03.21.

Az év terméke a Mizo Coffee Selection

A teljesen a fogyasztók szavazatain alapuló 2018-as Év Terméke Díj győztese [...] Tovább

2018.02.26.

FAMI-QS tanúsítványt szerzett a Bonafarm Bábolna Takarmány Kft.

A szigorú minőségi előírásoknak való megfelelés a gyártási folyamat minden egyes [...] Tovább

2018.01.12.

Ismét MagyarBrands díjas a Bábolna Takarmány

A Kiváló Üzleti Márkák kategóriájában a Bábolna Takarmány immár második alkalommal [...] Tovább

2017.08.17.

Global G.A.P. tanúsítvány a Bábolna Takarmánynak

A Global G.A.P., azaz a ”Helyes Mezőgazdasági Gyakorlat”-nak megfelelő termelést igazoló [...] Tovább

2017.05.04.

Elismerések a Bonafarm Mezőgazdaságnak

Idén is számos elismeréssel gazdagodott a Bonafarm Mezőgazdaság a XXIV. Alföldi Állattenyésztési és [...] Tovább