FőoldalHírek Minden eddigi rekordot megdöntött a PICK promóció
rotator_01 rotator_02

Hírek

2014.06.18.

Minden eddigi rekordot megdöntött a PICK promóció

Még soha egyetlen külföldi vagy hazai termék sem ért el akkora sikert a budapesti repülőtéren, mint idén májusban a PICK Téliszalámi. A Pick Szeged Zrt., a Heinemann Duty Free és a Budapest Airport közös akciója során az utazók nemcsak termékkóstolón vehettek részt, hanem egy ajándék exkluzív díszdobozos PICK Téliszalámit is hazavihettek a repülőtéri üzletben történő vásárlásukat követően.

A hivatalosan is hungarikumként nyilvántartott PICK Téliszalámi termék-promóció minden eddigi eladási rekordot megdöntött és hatalmas sikert aratott az utazóközönség körében. A budapesti repülőtér történetében még soha, egyetlen termék promóciójával sem sikerült a havi eladásokat a 200.000 eurós álomhatár fölé emelni. A statisztikai mutatók alapján így a téliszalámi maga mögé utasította a nemzetközileg is jól ismert skót whiskyket és a márkás női kozmetikumokat is.

A sikerhez természetesen számos összetevőre volt szükség, hiszen a Budapest Airport, a Heinemann Duty Free és a Pick Szeged Zrt. összehangolt akcióját hosszú hónapok gondos előkészületi munkája előzte meg. Az kiemelkedő eredmények pedig azt igazolják, hogy mind a tervezés, mind a megvalósítás területén rendkívül magas színvonalú munka folyt, mindhárom fél részéről.

A visszajelzések alapján az utazók, várakozók nagyon szívesen fogadták a SkyCourt közepén felállított kóstoltató és információs standot, ahol nem csak a termékek kiváló íze, hanem a nemzeti színbe öltözött hostessek is megragadták a hazánkba látogatók figyelmét.

A májusi Pick promócióval kapcsolatban Nagy Endre a Pick Szeged Zrt. vezérigazgatója nyilatkozott.
„Nagyon fontosnak tartjuk a PICK termékek jelenlétét a Heinemann üzletekben. Cégünk mindig nyitott a Budapest Airport és a Heinemann Duty Free kreatív ötleteire, amelyek a tervezéstől a megvalósításig a legmagasabb színvonalat képviselik. A promóció alatt termékeink kimagasló megjelenítést kaptak a repülőtér kommunikációs felületein és az üzletek polcain, ez azután kiemelkedő értékesítési számokat is eredményezett. A várakozáson felüli sikert hozó májusi promóció is igazolta, hogy a PICK és a HERZ Téliszalámi méltán lett hivatalosan is Hungarikum, hiszen a világ minden tájára elviszik Magyarország jó hírét.”

További híreink

2018.07.05.

Terményfelvásárlási árak

Kattintson ide aktuális terményfelvásárlási áraink megismeréséhez.

2018.05.02.

Termékdíjasok a Bonafarm Mezőgazdaság ágazatai

A Bonafarm Mezőgazdaság két első, és egy második helyezéssel gazdagodott a [...] Tovább

2018.04.11.

Megalakult a Dr. Huszka Tibor Élelmiszeripari Szakmai Klub

Megalapítottuk az első szegedi szakmai klubot a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Karával [...] Tovább

2018.03.21.

Az év terméke a Mizo Coffee Selection

A teljesen a fogyasztók szavazatain alapuló 2018-as Év Terméke Díj győztese [...] Tovább

2018.02.26.

FAMI-QS tanúsítványt szerzett a Bonafarm Bábolna Takarmány Kft.

A szigorú minőségi előírásoknak való megfelelés a gyártási folyamat minden egyes [...] Tovább

2018.01.12.

Ismét MagyarBrands díjas a Bábolna Takarmány

A Kiváló Üzleti Márkák kategóriájában a Bábolna Takarmány immár második alkalommal [...] Tovább