FőoldalÁgazatok Állattenyésztés Baromfitenyésztés
baromfi
rotator_01 rotator_02

Bonafarm ágazatok

A Bonafarmnál minden egyes terméknek saját története van, amelynek fejezeteit minden ágazatban vállalataink írják az összetevőktől kezdve a gyártásig, így garantálva a kitűnő minőségű ételt és italt.

Baromfitenyésztés

A Bonafarm Csoport baromfitenyésztése a Bonafarm Mezőgazdaság, azon belül is a Bóly Zrt. 4 telephelyén zajlik. Tenyésztelepeink Bárban, Mohácson, keltetőnk Bárban található. A szülőpártartástól kezdődően a tenyésztojás termelésen és a naposcsibe keltetésen keresztül, a brojler csirke előállításig a teljes tenyésztést felügyeljük. A folyamatos odafigyelés és a Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. által készített takarmány garantálja, hogy az általunk előállított friss és fagyasztott baromfihús mindig a legjobb minőségben kerüljön a polcokra.

Négy szülőpár-telepünkön a világ egyik vezető hús hibrid fajtájához (Cobb 500) tartozó 110 000 db szülőpár tojástermelése jelenti a tenyésztés kiindulópontját. A szülőpárok által előállított mintegy 14 millió húshibrid keltetőtojás egy részét tenyésztojásként értékesítjük partnereink számára, másik részét saját üzemeinkben keltetjük. A kikelt naposcsibék közül több mint 3,5 milliót saját takarmányozással nevelünk fel, a többit értékesítjük.

A felhizlalt brojler csibék levágását pécs-reménypusztai baromfi-vágóhidunk végzi. Miután a Bonafarm Mezőgazdaság szakemberei a termelési folyamat egészét szakmai felügyeletük alatt tartják, így a vágóhídról kikerülő közel 8000 tonna friss és fagyasztott baromfihús garantáltan kiváló minőségben kerül a fogyasztókhoz itthon és a és környező országokban egyaránt.