FőoldalÁgazatok Állattenyésztés Vadászat, vendéglátás, halászat
vadasz
rotator_01 rotator_02

Bonafarm ágazatok

A Bonafarmnál minden egyes terméknek saját története van, amelynek fejezeteit minden ágazatban vállalataink írják az összetevőktől kezdve a gyártásig, így garantálva a kitűnő minőségű ételt és italt.

Vadászat, vendéglátás, halászat

A cégcsoport tevékenységét Bólyban a vadászat és a hozzá kötődő vendéglátás, míg Dalmandon a halászat színesíti. A bólyi kiváló adottságú, erdővel és nádasokkal tarkított vadászterületen pompás gímszarvas-, őz-, vaddisznó és apróvad állománnyal találkozhatunk.

Minőségi szolgáltatásaink, vadbőségünk, hangulatos, akár hotel minőséget is kínálni tudó 13 szobás ****Békáspusztai vadászházunk közkedveltek az igényes vadászvendégek körében. A vadászati lehetőségeken túl egész éven át kínálunk családbarát fakultatív programokat is, melyek közül legnépszerűbbek a Villányi pincészetünk borkóstolóval egybekötött bemutatása, a Harkányi fürdőzés, a Siklósi vár valamint a Mohácsi emlékpark és városlátogatás, lovaglás, kerékpározás. Magyaros ízekkel, hangulatos vadászattal, igényes szállással és színes programokkal várjuk vendégeinket.

Foglalás

Dalmandon 260 hektáros halastórendszerben pontyot és ragadozó halat tenyésztünk. Ágazatunk teljes üzemű tógazdaságot működtet a halszaporítástól a piaci hal megtermeléséig minden tenyésztési részfolyamatot mi magunk végzünk. Az Európai Halászati Alap támogatásával létesített teleltető-, ivadék előnevelő rendszert hoztunk létre a tenyészanyag megtermeléséhez és a biztonságos teleltetéshez, ami fakultatív recirkulációs technológiája révén víztakarékos és környezetbarát.