FőoldalÁgazatok Húsfeldolgozás
hus
rotator_01 rotator_02

Bonafarm ágazatok

A Bonafarmnál minden egyes terméknek saját története van, amelynek fejezeteit minden ágazatban vállalataink írják az összetevőktől kezdve a gyártásig, így garantálva a kitűnő minőségű ételt és italt. Nézze meg az ágazathoz tartozó cégeinket, és töltsön le érdekes információkat!

A szalámink igaz története

A Bonafarm Csoporthoz tartozó Pick Szeged Zrt., az ország legnagyobb húsfeldolgozó vállalataként a legkiválóbb alapanyagok felhasználásával gyártja termékeit.

A kiváló minőségű, a legszigorúbb állategészségügyi követelményeknek is megfelelő alapanyag, valamint a Pick Szeged Zrt.-nél működtetett minőségirányítási és élelmiszerbiztonsági tevékenység a garancia arra, hogy társaságunk valamennyi telephelyén megbízható és magas minőségű termékeket gyártunk. Nyomon követési rendszerünk biztosítja, hogy a húsok és húskészítményeink megfeleljenek vevőink és fogyasztóink elvárásainak.

A cég üzemeivel és az önálló mohácsi vágóhíddal a teljes húsipari ágazatot lefedjük az élőállat-vágástól a hús-, illetve húskészítmény nagy- és kiskereskedelemig. Évente közel 40 ezer tonna húskészítményt állítunk elő.

Jól ismert – PICK, HERZ, FAMÍLIA, és RINGA – márkáink választékában megtalálhatóak a legmagasabb fogyasztói igényeket kielégítő húskészítmények.