FőoldalÁgazatok Növénytermesztés Kereskedelem
termeny
rotator_01 rotator_02

Bonafarm ágazatok

A Bonafarmnál minden egyes terméknek saját története van, amelynek fejezeteit minden ágazatban vállalataink írják az összetevőktől kezdve a gyártásig, így garantálva a kitűnő minőségű ételt és italt.

Kereskedelmi tevékenség

A Bonafarm Mezőgazdaságon belül létrehoztuk az önálló és az ágazatokon átívelő, azokat összekötő Kereskedelmi igazgatóságot, mellyel célunk az volt, hogy professzionális stratégiai tervezéssel, és annak hatékony üzleti megvalósításával az elérhető legjobb minőségben és kondíciókkal, magasabb szintre emeljük a takarmányiparunk ellátását, a saját termelésű termények és termékek értékesítését, valamint kereskedelmi tevékenységünket.
Az igazgatóság munkája nagymértékben hatással van a Bonafarm Mezőgazdaság ágazatainak (növénytermesztés, takarmányágazat, állattenyésztés) hatékonyságára, eredményességére.
 
Termény- és takarmányipari alapanyag kereskedelmi üzletág
Az üzletág a Bonafarm Mezőgazdaság takarmányágazatának termény- és takarmányipari alapanyag ellátását végzi. Saját termelésű mezőgazdasági termények, kukorica- és szója termékek értékesítésével, valamint terménykereskedelemmel foglalkozik. Emellett közel 23 milliárd Ft értékben vásárol és értékesít mezőgazdasági terményeket és takarmányipari kiegészítőket.
 
Input kereskedelmi és termeltetési üzletág
Fő feladata a Bonafarm Mezőgazdaság és partnereink inputanyaggal történő ellátása – agrokemikáliák és vetőmagok beszerzése, kis- és nagykereskedelmi tevékenység, valamint
termeltetés és integráció-szervezés. Az üzletágunk mára a Dunántúl teljes területén szervezi az integrátori, az inputanyag- kereskedelmi és terményfelvásárló tevékenységet.
 
Logisztikai üzletág
Elsődleges feladata, hogy koordinálja az árumozgást, az információ-áramlást, támogassa a mezőgazdasági divízióhoz tartozó tároló- és szárítótelepeket, valamint üzemeltesse a Dunai Kikötőt és a Véméndi Malomüzemet. Gabonafélék, olajos magvak, takarmányipari alapanyagok és raklapos áruk tárolására – közel 200 000 tonna tárolókapacitással – 5 megyében, 15 telephelyen van lehetőség, ahol partnereink számára tárolási, manipulálási és felvásárlási konstrukciókat biztosítunk.
 
Véméndi Malomüzem
Profilja kukorica és szója őrlemények előállítása, melyeket az élelmiszer- és gyógyszeriparon át az állateledel gyártásig számos területen használnak fel. A kukoricamalom hazai termesztésű szemes kukoricából állít elő különböző liszteket és darákat. Termékeink fő piaca Magyarország, de export-ügyletek során azok még a skandináv országokba is eljutnak, sőt szállítunk Dél-Afrikába is.