FőoldalÁgazatok Takarmányelőállítás
takarmany
rotator_01 rotator_02

Bonafarm ágazatok

A Bonafarmnál minden egyes terméknek saját története van, amelynek fejezeteit minden ágazatban vállalataink írják az összetevőktől kezdve a gyártásig, így garantálva a kitűnő minőségű ételt és italt.

Takarmánygyártás

Takarmányágazatunk a Bábolna Takarmány márkanevű termékeivel az ország vezető takarmánygyártója és forgalmazója.

A Bábolna Takarmány termékek értékesítésében csaknem 850 viszonteladó és termelő működik közre. Segítségükkel több, mint 2500 eladási ponton jelenik meg a márka, mely Magyarországon egyedülállónak számít. Több mint 1500 termékével az élelmiszerlánc meghatározó szereplője.

Az ország öt különböző helyén (Nagyigmánd, Zalacséb, Újszász, Mohács, Dalmand) levő korszerű gyártási kapacitásunk egyedülálló földrajzi lefedettséget biztosít a belföldi és a határ-menti külföldi vevőink részére.

A közel 350 ezer tonna előállított takarmány – ami az ország termelésének 13-14%-a – nemcsak a Bonafarm Csoport tagvállalatainál, hanem a magyar és külhoni partnereinknél is az állati takarmányozás sikereinek alapját jelenti.

A piacvezető Bábolna Takarmányok kitűnő alapanyagból, a korszerű genetika által támasztott, a mindenkori telepi tartástechnológia figyelembevételével, saját kutatási tevékenységeink eredményeit is felhasználva készülnek.
A fokozott piaci elvárások, valamint a Bonafarm Csoport minőségre, innovációra alapuló napi működési elvei által vezérelt termelési-, takarmányozási rendszereinket – a szigorú élelmiszerbiztonsági követelmények szerint – folyamatosan frissítjük, korszerűsítjük. Erre a termelési és kutatás-fejlesztési fejlődésre alapozva működünk együtt állattartó partnereinkkel a cégcsoporton belül és kívül egyaránt.