FőoldalÁgazatok Tejfeldolgozás
tej
rotator_01 rotator_02

Bonafarm ágazatok

A Bonafarmnál minden egyes terméknek saját története van, amelynek fejezeteit minden ágazatban vállalataink írják az összetevőktől kezdve a gyártásig, így garantálva a kitűnő minőségű ételt és italt.

A tejünk igaz története

Évente körülbelül 400 millió liter tejet dolgozunk fel szigorú minőségellenőrzési rendszer és magas technológiai színvonal mellett.

A termelés négy üzemben zajlik, Szegeden, Csornán, Bácsbokodon és Marcaliban. Széles termékpalettával rendelkezünk a friss tejtől a tejfölön és sajtokon keresztül a tejdesszertekig.

Az üzemek termelési kapacitása és technológiai színvonala megfelel a legszigorúbb EU-szabványoknak. Jól szervezett disztribúciós hálózatunknak és hatékony kereskedelmi kapcsolatainknak köszönhetően vásárlóink termékeinket az egész országban megtalálhatják a boltok polcain.

Nagy hangsúlyt fektetünk a termékfejlesztésre, az innovációra. A termékfejlesztések során arra törekszünk, hogy minden fogyasztói szegmens találjon neki megfelelő terméket a portfóliónkban, legyenek akár speciális igényűek, mint például a laktózérzékeny (laktózmentes termékeink), vagy akár fogyni vágyó (Update termékek) vásárlóink. Természetesen a hagyományos tejtermékeket kedvelőkről sem feledkezünk el, számukra is igyekszünk mind szélesebb és színesebb termékkínálatot biztosítani.

A tejtermék-piacon széles termékpalettával jelenünk meg, melyeket olyan márkanevek alatt értékesítünk, mint a hazai piacon jól ismert és közkedvelt Mizo, vagy a Farmer, a Hazai és a Gazda. Romániában termékeinkkel Sole márkanév alatt találkozhatnak.