FőoldalHírek Bemutatkoznak az új HERZ Vital szalámik és a GMO-mentes Gála szortiment
rotator_01 rotator_02

Hírek

2018.06.15.

Bemutatkoznak az új HERZ Vital szalámik és a GMO-mentes Gála szortiment

A vásárlók számára egyre fontosabbá válik az egészségtudatos táplálkozás, számunkra pedig elsődleges szempont, hogy figyeljünk fogyasztóinkra és olyan termékeket kínáljunk, mellyel kielégítjük a változó igényeket. Az új HERZ Vital szalámik a tudatos választás jegyében készültek magas hústartalommal, E-szám mentesen, továbbá mesterséges aromák, színezékek, valamint ízfokozók hozzáadása nélkül.

A HERZ Vital csemege szalámi szárításos érlelési technológiával, minőségi és természetes alapanyagokból készülő nemespenészes szalámi. Hagyományos füstölési és hosszú érlelési eljárással nyeri el jellegzetes nemespenész bevonatát. A feketebors és a fokhagyma ízkombinációját egy csipetnyi szegfűbors és citrus aroma egészít ki, amely a kellemesen füstölt ízzel páratlan ízélményt kölcsönöz ennek a különleges terméknek. A HERZ Vital csemege szalámival párhuzamosan kifejlesztettük a paprikás ízváltozatot is. Követve a hagyományos magyar fűszerezést, e termék esetén is a fűszerpaprika biztosítja a termék tradicionálisabb alap íz- és színvilágát. Ezt a magyaros ízvilágot és a kellemes füstölt ízt kiegészíti egy enyhe déligyümölcsös aroma. Az új Vital termékek szeletelt (70 g) és rudas (400 g) kiszerelésben kaphatóak a boltokban, legjelentősebb termékelőnyük pedig a magas hústartalom mellett a „tartósítószer E250” nélküli pasztában rejlik.

A HERZ további innovációja a GMO–mentes Gála szortiment bevezetése. A nagyüzemi gyártók közül hazánkban elsőként kezdtük meg a GMO-mentes sertéshús alapú sonkatermékeink értékesítését. A termékválaszték egy új ízzel, a Gála Snidlinges Karajjal bővült. A termékek – mindamellett, hogy GMO-mentesek – glutén-, szója-, és mesterséges színezékmentesek is, magas hústartalommal és rendkívül alacsony zsírtartalommal rendelkeznek. A sonkák csomagolása nem változik, továbbra is 90 g-os védőgázas kiszerelésben, 36 napos minőség megőrzési idővel elérhetőek a boltok polcain. A könnyű felismerhetőség végett a Bonafarm Csoport tagvállalatainak közös „GMO-mentes termelésből” pecsétjével vannak ellátva, és június 1-jétől kerültek forgalomba.

Az új termékekkel az online és social media felületeken túl a televízióban és óriásplakátokon is találkozhattok a HERZ „Tudatos választás” kampányának segítségével. A 360 fokos reklámkampány további elemei között megtalálható a bolti kóstoltatás és a láncspecifikus promóció egyaránt. Emellett a HERZ Food Truck szendvicskülönlegességeiben idén már a HERZ Vital szalámik és a Gála GMO-mentes Sült sonka termékek is megtalálhatóak.

További híreink

2019.01.09.

Prémium hústermékek a Bonafarm Csoport és az MCS Vágóhid Z

A Bonafarm Csoport sertéságazata és az MCS Vágóhíd Zrt. közös együttműködésének [...] Tovább

2018.12.06.

Elnyertük az Év Beszerzési Csapata díjat 2018-ban

A Bonafarm Csoport beszerzési szervezete nyerte el a Magyar Logisztikai, Beszerzési [...] Tovább

2018.11.19.

Harmadszorra is nyertes a Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft.

A Bábolna Takarmány idén is megszerezte a Kiváló Üzleti Márka kategóriában [...] Tovább

2018.09.27.

Érték és Minőség Nagydíj a Mizo Coffee Selection termékcsaládnak

Első alkalommal adták át a gazdasági élet kiválóságainak az Érték és [...] Tovább

2018.08.01.

Versmondó borcímkék

Pincészetünk június 7-én, egy különleges borvacsorán indította útjára kampányának egyik legizgalmasabb [...] Tovább

2018.07.18.

Csomagolásdesign: díjnyertes a Mizo és a Herz!

Büszkék vagyunk rá, hogy a Kreatív által idén tizedik alkalommal megrendezett [...] Tovább