FőoldalBonafarm Csoport
Bonafarm
rotator_01 rotator_02 rotator_03 rotator_04

Bonafarm Csoport

A Bonafarmnál minden egyes terméknek saját története van, amelynek fejezeteit minden ágazatban vállalataink írják az összetevőktől kezdve a gyártásig hogy így garantálják a kitűnő minőségű ételt és italt.

Igaz történetek a termőföldtől az asztalig

A Bonafarm Csoport azért jött létre, hogy összefogja a magyarországi élelmiszertermelés legjavának igaz történeteit a termeléstől a gyártásig. A feladat kihívásokkal teli, közös sikernek éljük meg minden kisboci megszületését vagy búzaszem kicsírázását, hiszen az általunk gyártott élelmiszerek kiválósága a részletekben és az odafigyelésben rejlik.

A Bonafarmnál minden egyes terméknek saját története van, amelyet maga a cégcsoport ír az előszótól az utószóig. A különböző fejezeteket vállalataink teszik hozzá, a saját termesztésű összetevőktől kezdve a magas színvonalú gyártási technológiáig. A modern szemlélet mellett minden betűben jelen van elődjeink sok évszázados hagyománya is. Így végződik a Bonafarmnál minden egyes történet happy enddel: az asztalra került kitűnő minőségű étellel, itallal.

Történeteink számokban

A Bonafarm Csoport célja, hogy az egyes vállalatok egymásra épülő együttműködésének és fejlődésének eredményeképpen a közép-kelet-európai régió egyik meghatározó élelmiszertermelő sikertörténetévé váljon.

Célkitűzésünk komolyságát igaz történeteink számokban is mutatják. Gazdag földjeinken kiváló minőségű terményt termelünk, melyet állataink számára takarmányként vagy közvetlenül élelmiszer-alapanyagként használunk fel.
220 hektáros halastó-rendszerünkben ponty és ragadozóhal tenyésztése folyik, szarvasmarha állományunk meghaladja a 6000 állatot, hízósertésből pedig évente közel 530 000-et dolgoznak fel az élelmiszeriparban.

A Bonafarm Csoport felépítése

A Bonafarm Csoport története alapvetően két szálon fut. Az egyik szálon mezőgazdasági cégeink megtermelik az állataink számára szükséges takarmányt, valamint az eladásra szánt haszonnövényeket. A másik szálon a saját előállítású alapanyagokat piacról vásárolt kiváló minőségű alapanyagokkal kiegészítve ízletes hús- és tejtermékeket valamint bort készítünk.

A Bonafarm Csoport három feldolgozóipari és öt agráripari vállalata több mint 6600 „történetírót” foglalkoztat.  Öt agráripari társaságunk az Agroprodukt Zrt., a Bóly Zrt., a Dalmand Zrt., a Fiorács Kft. és a Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. szolgáltatja a kifogástalan minőségű alapanyagok nagy részét. A három jól ismert élelmiszerfeldolgozó vállalkozásunk a Pick Szeged Zrt., a Sole-Mizo Zrt. és a Csányi Pincészet Zrt. pedig ezek felhasználásával népszerű termékeket gyárt.

A Bonafarm Csoport ágazatairól bővebben itt olvashat…