Kapcsolódó ágazatok

Hírek

2018.11.19.

Harmadszorra is nyertes a Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft.

A Bábolna Takarmány idén is megszerezte a Kiváló Üzleti Márka kategóriában [...] Tovább

2018.05.02.

Termékdíjasok a Bonafarm Mezőgazdaság ágazatai

A Bonafarm Mezőgazdaság két első, és egy második helyezéssel gazdagodott a [...] Tovább

2018.04.11.

Megalakult a Dr. Huszka Tibor Élelmiszeripari Szakmai Klub

Megalapítottuk az első szegedi szakmai klubot a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Karával [...] Tovább

Cégismertető

A Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. – a Bonafarm Mezőgazdaság tagvállalataként – hazánk egyik legjelentősebb premix és takarmánygyártója. Cégünk fő tevékenysége a takarmány előkeverékek (premixek) és késztakarmányok gyártása valamennyi gazdasági haszonállatfaj és hobbiállat részére, valamint ezek forgalmazása bel- és külföldön egyaránt. Az éves takarmány és takarmány ipari termék kibocsátása meghaladja a 400.000 tonnát, mely az ország takarmány előállításának 16%-át jelenti.

Célunk, hogy a hobbiállat eledel területén is piacvezető szerephez jussunk. Authentic termékcsaládunk sikeresen elnyerte a Hazai termék díjat, ami azt jelenti, hogy 100%-ban magyar munkaerővel, magyar alapanyagokból állítjuk elő macska- és kutyaeledeleinket.

Folyamatos fejlesztési munkánk eredményeképpen cégünk több mint 1000 termékkel áll partnerei rendelkezésére, a nagy haszonállatfajok mellett (sertés, szarvasmarha, baromfi) többek között ló, strucc, nyúl, prémes állat, hal, fácán, fürj, bárány, vizi szárnyas, zsiráf és medve takarmánnyal is. Ennek az igen széles termékskálának a célja, hogy az általunk gyártott termékek közül minden állattartó megtalálja a számára leggazdaságosabb termelést biztosító takarmányt.

A klasszikus takarmányfejlesztésen túl kiemelten kezeljük a termékekhez kapcsolódó kiegészítők, szolgáltatások és gyártástechnológia innovációját is. Éppen ezért különösen fontos számunkra, hogy partnereink eredményes gazdálkodását széleskörű és magas szintű szolgáltatásokkal segítsük elő. Szaktanácsadóink gyakorló szakemberek, akik a naprakész elméleti ismeretek átadása mellett a gazdaságos termelés gyakorlati megvalósítását is szem előtt tartják.

Menedzsment

Lengl Tamás

Lengl Tamás

Ügyvezető igazgató

+36/34-557-062

Lajtos Lajos

Lajtos Lajos

Értékesítési igazgató

+36/34-557-050

Kapcsolat

  • PPick Szeged Zrt.
  • SSole-Mizo Zrt.
  • CCsányi Pincészet Zrt.
  • BBóly Zrt.
  • FFiorács Kft.
  • DDalmand Zrt.
  • BB-Bábolna Takarmány Kft.
  • BBonafarm Zrt.
  • OBonOffice Kft.
  • AAgroprodukt cégcsoport

B-Bábolna Takarmány Kft.

H-2942 Nagyigmánd,
Burgert Róbert Agrár-ipari Park 03/25 hrsz.

Tel.: +36 34 557 050
Fax: +36 34 557 060
E-mail: info@babolnatakarmany.hu, info@babolnafeed.eu