Cégismertető

A Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. – a Bonafarm Mezőgazdaság tagvállalataként – hazánk egyik legjelentősebb premix és takarmánygyártója. Cégünk fő tevékenysége a takarmány előkeverékek (premixek) és késztakarmányok gyártása valamennyi gazdasági haszonállatfaj és hobbiállat részére, valamint ezek forgalmazása bel- és külföldön egyaránt. Az éves takarmány és takarmány ipari termék kibocsátása meghaladja a 400.000 tonnát, mely az ország takarmány előállításának 16%-át jelenti.

Célunk, hogy a hobbiállat eledel területén is piacvezető szerephez jussunk. Authentic termékcsaládunk sikeresen elnyerte a Hazai termék díjat, ami azt jelenti, hogy 100%-ban magyar munkaerővel, magyar alapanyagokból állítjuk elő macska- és kutyaeledeleinket.

Folyamatos fejlesztési munkánk eredményeképpen cégünk több mint 1000 termékkel áll partnerei rendelkezésére, a nagy haszonállatfajok mellett (sertés, szarvasmarha, baromfi) többek között ló, strucc, nyúl, prémes állat, hal, fácán, fürj, bárány, vizi szárnyas, zsiráf és medve takarmánnyal is. Ennek az igen széles termékskálának a célja, hogy az általunk gyártott termékek közül minden állattartó megtalálja a számára leggazdaságosabb termelést biztosító takarmányt.

A klasszikus takarmányfejlesztésen túl kiemelten kezeljük a termékekhez kapcsolódó kiegészítők, szolgáltatások és gyártástechnológia innovációját is. Éppen ezért különösen fontos számunkra, hogy partnereink eredményes gazdálkodását széleskörű és magas szintű szolgáltatásokkal segítsük elő. Szaktanácsadóink gyakorló szakemberek, akik a naprakész elméleti ismeretek átadása mellett a gazdaságos termelés gyakorlati megvalósítását is szem előtt tartják.

Hírek

2018.11.19.

Harmadszorra is nyertes a Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft.

A Bábolna Takarmány idén is megszerezte a Kiváló Üzleti Márka kategóriában [...] Tovább

2018.05.02.

Termékdíjasok a Bonafarm Mezőgazdaság ágazatai

A Bonafarm Mezőgazdaság két első, és egy második helyezéssel gazdagodott a [...] Tovább

2018.04.11.

Megalakult a Dr. Huszka Tibor Élelmiszeripari Szakmai Klub

Megalapítottuk az első szegedi szakmai klubot a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Karával [...] Tovább

2017.08.17.

Global G.A.P. tanúsítvány a Bábolna Takarmánynak

A Global G.A.P., azaz a ”Helyes Mezőgazdasági Gyakorlat”-nak megfelelő termelést igazoló [...] Tovább

2016.05.10.

Termékdíjak Hódmezővásárhelyről

A Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. a XXIII. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok [...] Tovább

2014.09.09.

Stratégiai együttműködési megállapodás a kormánnyal

Szijjártó Péter miniszter helyettes és Csányi Attila a Bonafarm Zrt. vezérigazgatója [...] Tovább