Értékesítés

Kereskedelmi csatornáinkat a vevők földrajzi elhelyezkedésétől, telepi méretéből adódó vásárlási mennyiségektől, a termékek egyediségétől függően alakítottuk ki. Egyetlen cél vezérel bennünket: a partnereink kiszolgálása minél magasabb minőségben a megrendeléstől a termék támogatáson keresztül a tapasztalatok megosztásáig.

Nagyüzemi telepek

Kiemelt jelentőséggel bírnak a professzionális nagy állattartó telepek megfelelő kiszolgálása, hiszen működésükre a takarmány költségeken és takarmányozási problémák megoldási stratégiáin keresztül nagy befolyással vagyunk. Mindenkire egyedileg figyelünk, és a telepre adaptált technológiákkal dolgozunk – a genetikai megfeleléstől az egyedi beltartalmi igényeken át egészen a funkcionális élelmiszerek alapanyagainak előállításáig.

Márkaképviseleti hálózat

A jelenleg működő márkaképviseleti hálózat alapjait 1998-ban raktuk le, és azóta is sikeresen működtetjük viszonteladó partnereinkkel. Az általuk működtetett bolti és logisztikai hálózat a végfelhasználók igényeit sokkal hatékonyabban és nagyobb vevői elégedettséggel tudja kielégíteni. Jelenleg Magyarországon egyedülálló, mintegy 1500 eladói – felhasználói pontra tudjuk eljuttatni termékeinket. Ebben a szegmensben elsősorban kifejezetten kisüzemi termelésre specializált termékeket forgalmazunk, de megfelelő mennyiség esetén bármelyik termékünk elérhető.

Márkabolt keresőnket itt találja

Export

Fejlődésünk egyik záloga, hogy piacainkat az export területen is növeljük. Legjelentősebb és legrégebbi export területünk Románia, ahol szervesen együttműködünk importőrünkkel a SC Bandrino Import-Export SRL-el. A piacot az állattenyésztők szakmai és logisztikai igényeihez igazodva szegmentáltuk, és a vevők szempontjából a legjobb megoldást kiválasztva juttatjuk el termékeinket a felhasználókhoz.

Export területen igazodva a vevők speciális igényeihez, a belfölditől eltérő kiszerelési mennyiségeket és termékeket is gyártunk és forgalmazunk. Jelen vagyunk e mellett Horvátországban és Szlovákiában is.

Hírek

2018.11.19.

Harmadszorra is nyertes a Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft.

A Bábolna Takarmány idén is megszerezte a Kiváló Üzleti Márka kategóriában [...] Tovább

2018.05.02.

Termékdíjasok a Bonafarm Mezőgazdaság ágazatai

A Bonafarm Mezőgazdaság két első, és egy második helyezéssel gazdagodott a [...] Tovább

2018.04.11.

Megalakult a Dr. Huszka Tibor Élelmiszeripari Szakmai Klub

Megalapítottuk az első szegedi szakmai klubot a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Karával [...] Tovább

2017.08.17.

Global G.A.P. tanúsítvány a Bábolna Takarmánynak

A Global G.A.P., azaz a ”Helyes Mezőgazdasági Gyakorlat”-nak megfelelő termelést igazoló [...] Tovább

2016.05.10.

Termékdíjak Hódmezővásárhelyről

A Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. a XXIII. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok [...] Tovább

2014.09.09.

Stratégiai együttműködési megállapodás a kormánnyal

Szijjártó Péter miniszter helyettes és Csányi Attila a Bonafarm Zrt. vezérigazgatója [...] Tovább