Chateau Teleki

Amikor a természet remekművet alkot, az embernek az a dolga, hogy méltó türelemmel és féltő gonddal segítse. E szellemben érleljük a villányi dűlők válogatott szőlőjét, míg azzá a zamatos borrá nemesedik, ami méltó az európai hírű szőlőnemesítő és borász elődünk, Teleki Zsigmond szellemiségéhez.

A Teleki család számára – az alanynemesítő tevékenység mellett – anno legendás boruk, a Chateau Teleki méltán hozott sikert és elismerést. Így vallottak erről:

Kiváló minőségű fajborainknak ama vevőink között való terjesztése céljából, akik nem rendelkeznek nagyobb szőlőterülettel és a szőlészkedést csak a kertgazdálkodás keretei között folytatják, elhatároztuk, hogy modern palacküzemet rendezünk be és legkiválóbb vörös- és fehérborainkat teljesen egyenletes minőségben “Chateau Teleki” márka alatt bocsátjuk eladásra. Palackozásra csak termésünk legjavát bocsátjuk és azt szeretnénk, ha ízlésesen kiállított palackboraink nemcsak külsejükkel, hanem elsősorban minőségükkel is tért hódítanának ama igen tisztelt Vevőink között, akik súlyt helyeznek arra, hogy különleges alkalmakkor egy-egy palack kiváló bort élvezhessenek és reméljük, hogy ezen palackmárkák Magyarország legkiválóbb palackboraival méltán felvehetik a versenyt.”

Pincészetünk a Teleki-hagyományokat követve alakította ki és formálja újra a Chateau Teleki minőségi borcsaládot, amelynek két tagja, a Cabernet Franc és a Cabernet Sauvignon a brüsszeli borvilágversenyen ezüstérmet nyert.

További információkért kattintson ide!

Hírek

2018.08.01.

Versmondó borcímkék

Pincészetünk június 7-én, egy különleges borvacsorán indította útjára kampányának egyik legizgalmasabb [...] Tovább

2018.04.11.

Megalakult a Dr. Huszka Tibor Élelmiszeripari Szakmai Klub

Megalapítottuk az első szegedi szakmai klubot a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Karával [...] Tovább

2015.03.06.

Borkiválóságok a Chateau Teleki borcsaládban

A Földművelésügyi Minisztérium Nemzeti Borkiválóság Programjának részeként meghirdetett 2015. évi Vörösborok [...] Tovább

2015.03.06.

Két Teleki bor is díjat nyert Kínában

A Csányi Pincészet két borát is díjazták a China Wine and [...] Tovább

2014.09.09.

Stratégiai együttműködési megállapodás a kormánnyal

Szijjártó Péter miniszter helyettes és Csányi Attila a Bonafarm Zrt. vezérigazgatója [...] Tovább

2014.08.06.

Innovációs díjat nyert a Bonafarm Adminisztrációs Központ

Az InnoMax díj nagyvállalati kategóriájában második helyen végzett a Bonafarm Zrt. [...] Tovább