Misszió

Meghatározó nagyságú tejipari vállalatként, hiteles üzletpolitikát folytatunk. Minőségi termékválasztékunkkal a fogyasztói igények, elvárások széleskörű kielégítésére törekszünk. A Sole márka alatt izgalmas, ízletes tejtermékeket kínálunk, melyeket méltán nevezhetünk a modern életvitel esszenciájának. A Mizo, hagyományos értékeink képviselőjeként a tradicionális értékeket kereső, minőségtudatos magyar fogyasztók kedvence. Azoknak kínáljuk, akik a megbízható, hagyományos hazai ízeket keresik.

Piacvezető, vertikálisan integrált csoport tagjaként, felelősséget vállalunk tulajdonosaink, dolgozóink, partnereink és környezetünk felé. A becsületesen, törvényesen és professzionálisan végzett munka, olyan alapvető érték és követelmény, mely megalapozza megbízhatóságunkat, hitelességünket.

Különleges és egyben kiemelt társadalmi felelősségünk, a tej az életet végigkísérő fontossága miatt, a tejfogyasztás gyakoriságának ösztönzése.

Célpiacaink: elsődlegesen a hazai piac, másodsorban a szomszédos közép-kelet-európai országok valamint a Balkáni régió és a Közel-Kelet.

Jövőképünk

Célunk, a Bonafarm csoport, tejipari tagjaként, itthon és a régióban a hosszú távú versenyelőny megszerzése és megtartása. Hajtóerőnk és motivációs erőforrásunk az erős helyi szereplőből, meghatározó régiós tejipari szaktekintélyévé, márkatulajdonossá válás lehetősége. Ehhez folyamatos újításokkal, határon túli terjeszkedéssel, márkaépítéssel és költséghatékony működéssel kívánunk eljutni.

Hírek

2018.09.27.

Érték és Minőség Nagydíj a Mizo Coffee Selection termékcs

Első alkalommal adták át a gazdasági élet kiválóságainak az Érték és [...] Tovább

2018.07.18.

Csomagolásdesign: díjnyertes a Mizo és a Herz!

Büszkék vagyunk rá, hogy a Kreatív által idén tizedik alkalommal megrendezett [...] Tovább

2018.04.11.

Megalakult a Dr. Huszka Tibor Élelmiszeripari Szakmai Klub

Megalapítottuk az első szegedi szakmai klubot a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Karával [...] Tovább

2018.03.21.

Az év terméke a Mizo Coffee Selection

A teljesen a fogyasztók szavazatain alapuló 2018-as Év Terméke Díj győztese [...] Tovább

2015.07.10.

Sajtóközlemény

Lezárult a „Komplex technológiai fejlesztés a Sole-Mizo Zrt. szegedi telephelyén” A [...] Tovább

2015.01.30.

Sikeres képzések a Sole-Mizo Zrt.-nél

A Sole-Mizo Zrt., a Bonafarm Csoport tagvállalata, 2014 második felében számos, [...] Tovább