Mizo

A Mizo mindig is hitt abban, hogy a hagyomány és a minőség találkozásából nagy dolgok születnek. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a tény, hogy mára a Mizo Magyarország egyik legismertebb tejtermék márkájává vált.


Aki a megbízható, eredeti, Magyarországon gyártott, hagyományos ízvilágú tejtermékeketkeresi, az a Mizo termékkínálatából választ. A Mizo termékek országos terjesztésnek köszönhetően, ma minden magyar család számára könnyen elérhetőek.

 

Mizo Boci

A Mizo Boci termékcsalád évtizedes hagyományokat őriz. Saját, vagy szüleink gyermekkorát, a hagyományos ízeket nyújtja. Egy pillanatra feledteti a mindennapok rohanását és felidézi a családi fészek eltűntnek hitt biztonságát. Olyan értéket közvetít, amely nemzedékről nemzedékre száll. Hagyomány, büszkeség, bizalom, a múlt, amely megalapozza a jövőt.


Boci
A minőségi, 2,8% zsírtartalmú tejjel gyártott Mizo Boci Madártej, a valódi kakaót tartalmazó kakaós tej, illetve a körcikkelyes és tubusos sajtok is ugyanazzal az odafigyeléssel készülnek, mint a Mizo Boci család többi tagja.

Mizo laktózmentes termékcsalád

A laktózmentes termékek iránti igény folyamatosan növekszik, hiszen a hazai fogyasztók kb. 30 %-a laktózérzékeny és Magyarországon ez a probléma minden 10. gyermeket érinti. A Sole-Mizo Zrt. laktózérzékeny fogyasztóinak kínálja folyamatosan bővülő Mizo laktózmentes termékcsaládját. Jelenlegi kínálatunkban megtalálható a tej, tejföl, joghurt, túró, vaj, túró rudi, kakaó, valamint a trappista sajt szeletelt és 700g-os kiszerelésben egyaránt.


 

Mizo Biofarm

Ahhoz, hogy egy termék a “bio” címkét használhassa, számtalan jogszabályi követelmények kell megfelelnie. A Mizo Biofarm termékcsalád biotermékei kizárólag magas minőségű biotejből készülnek, melyet ellenőrzött, ökológiagazdálkodásban tartott, természetes takarmánnyal táplált tehenek adnak.

A Mizo Biofarm termékeket a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. ellenőrzi.

 

Mizo Update

A Norbi Update Zrt.-vel való együttműködés keretein belül 2015-től a korábbi Sole Update márkanév alatt kifejlesztésre került, folyamatosan bővülő tejtermék portfóliónkat Mizo Update márkanév alatt kínáljuk egészségtudatos, illetve cukorbeteg fogyasztóinknak.


 

Amennyiben szeretne további információkat megtudni a Mizo márkáról, kérjük kattintson ide.

Hírek

2018.09.27.

Érték és Minőség Nagydíj a Mizo Coffee Selection termékcs

Első alkalommal adták át a gazdasági élet kiválóságainak az Érték és [...] Tovább

2018.07.18.

Csomagolásdesign: díjnyertes a Mizo és a Herz!

Büszkék vagyunk rá, hogy a Kreatív által idén tizedik alkalommal megrendezett [...] Tovább

2018.04.11.

Megalakult a Dr. Huszka Tibor Élelmiszeripari Szakmai Klub

Megalapítottuk az első szegedi szakmai klubot a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Karával [...] Tovább

2018.03.21.

Az év terméke a Mizo Coffee Selection

A teljesen a fogyasztók szavazatain alapuló 2018-as Év Terméke Díj győztese [...] Tovább

2015.07.10.

Sajtóközlemény

Lezárult a „Komplex technológiai fejlesztés a Sole-Mizo Zrt. szegedi telephelyén” A [...] Tovább

2015.01.30.

Sikeres képzések a Sole-Mizo Zrt.-nél

A Sole-Mizo Zrt., a Bonafarm Csoport tagvállalata, 2014 második felében számos, [...] Tovább