FőoldalHírek Ismét MagyarBrands díjas a Bábolna Takarmány
rotator_01 rotator_02

Hírek

2018.01.12.

Ismét MagyarBrands díjas a Bábolna Takarmány

A Kiváló Üzleti Márkák kategóriájában a Bábolna Takarmány immár második alkalommal – elnyerte a MagyarBrands díjat, melyet 2017-ben nyolcadszor ítéltek oda a legjobb hazai márkáknak.

A MagyarBrands hazai vonatkozású, kiváló márkákat díjaz, amely márkák a magyar vállalkozások méltó képviselői lehetnek hazánkban és határainkon túl is, s ezeken a piacokon olyan értékeket képviselnek, amelyek a vásárlók számára a megbízhatóságot és a minőséget tanúsítják. A díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok alapján történt, amelyet egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése egészített ki.

Lengl Tamás, a cég ügyvezetője a hagyományokat, a megbízhatóságot emelte ki, amikor arról beszélt, hogy mit jelent a vállalat számára a díj:

A MagyarBrands Díj elnyerése komoly elismerést jelent, és pozitív jelzés nem csak cégünknek, hanem partnereink számára is. Az, hogy immár második alkalommal elnyertük a Kiváló Üzleti Márka címet igazolja az elmúlt negyed évszázad során elvégzett munkánkat.

100 %-os magyar vállalatként küldetésünk, hogy saját értékeink, hagyományaink megőrzése mellett magyar alapanyagból, magyar munkaerővel előállított takarmánnyal hozzájárulhassunk a magyar állattartók sikereihez.

 A Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. valamennyi gazdasági haszonállat részére gyárt premixeket, ásványi kiegészítőket, koncentrátumokat, tápszereket, keveréktakarmányokat. Több mint 1000 termékével meghatározó szereplője a magyar takarmánypiacnak, s jelen van számos külföldi piacon is. A Bábolna Takarmány termékek értékesítésében csaknem 700 viszonteladó és termelő működik közre, akiknek segítségével 2500-nál is több eladási ponton jelenik meg a márka, ami Magyarországon egyedülállónak számít.

További híreink

2019.01.09.

Prémium hústermékek a Bonafarm Csoport és az MCS Vágóhid Z

A Bonafarm Csoport sertéságazata és az MCS Vágóhíd Zrt. közös együttműködésének [...] Tovább

2018.12.06.

Elnyertük az Év Beszerzési Csapata díjat 2018-ban

A Bonafarm Csoport beszerzési szervezete nyerte el a Magyar Logisztikai, Beszerzési [...] Tovább

2018.11.19.

Harmadszorra is nyertes a Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft.

A Bábolna Takarmány idén is megszerezte a Kiváló Üzleti Márka kategóriában [...] Tovább

2018.09.27.

Érték és Minőség Nagydíj a Mizo Coffee Selection termékcsaládnak

Első alkalommal adták át a gazdasági élet kiválóságainak az Érték és [...] Tovább

2018.08.01.

Versmondó borcímkék

Pincészetünk június 7-én, egy különleges borvacsorán indította útjára kampányának egyik legizgalmasabb [...] Tovább

2018.07.18.

Csomagolásdesign: díjnyertes a Mizo és a Herz!

Büszkék vagyunk rá, hogy a Kreatív által idén tizedik alkalommal megrendezett [...] Tovább