FőoldalHírek Jubileumokat ünnepeltünk 2019-ben
rotator_01 rotator_02

Hírek

2020.02.19.

Jubileumokat ünnepeltünk 2019-ben

2019 igazán különleges év volt a Bonafarm Csoport életében, hiszen ebben az esztendőben ünnepelhettük a cégcsoport fennállásának 10. és a Pick Szeged Zrt. 150. évfordulóját.

A Pick Szeged Zrt. jubileumi évet megkoronázó nyereményjátékának fődíja nem más volt, mint egy Toyota Corolla Touring Sports személyautó. 2020 januárjában közjegyző jelenlétében megtörtént a sorsolás, melynek során kiderült, az exkluzív nyeremény boldog tulajdonosa gávavencsellői vásárlónk, aki február 20-án vette át nyereményét.

A jubileumi évben több ünnepi eseményt is szerveztünk: két gálaestet, egy sajtótájékoztatót, sőt, a Pick Szeged Zrt. biztosította a 2019-es COOP Rally induló állomásának helyszínét is. Ősszel a 18. Pick Utcai Futófesztivált is a jubileum jegyében rendeztük meg, év végén pedig a Pick Szeged Zrt. munkatársai együtt is megünnepelték a jeles évfordulót.

Hogy méltó módon tisztelegjünk az alapító és annak családja előtt, megtisztíttattuk és rendbe tetettük Pick Márk és családtagjainak (fia, Pick Jenő; özvegye, Pick Márkné Weisz Katalin; illetve sógora, Dr. Weisz Sámuel) sírhelyeit. Ezt követően decemberben koszorúzással egybekötött megemlékezést tartottunk a Szegedi Izraelita Temetőben, valamint a Felső Tisza-parton elhelyezett emléktáblánál.

Igen kevés magyar cég büszkélkedhet másfél évszázados múlttal, ami alatt folyamatosan tudott fejlődni is. Éppen ezért óriási megtiszteltetés és izgalmas kihívás volt számunkra, hogy a 2019-es évet a PICK Téliszalámi és hagyományaink méltó ünneplésének évévé varázsolhattuk. Ezúton is szeretnénk megköszönni fogyasztóinknak, munkatársainknak és partnereinknek a hosszú ideje fennálló bizalmukat.

További híreink

2020.06.05.

Egy magyar startup cég fejlesztését teszteljük Csípőteleken

A Bonafarm Mezőgazdaság csípőteleki szarvasmarhatelepén bevezettük az OKOSFARM egy speciális trágyakezelési [...] Tovább

2020.04.14.

Agárminiszteri látogatás üzemeinkben

Dr. Nagy István agrárminiszter a húsvéti ünnepeket megelőzően a Pick Szeged [...] Tovább

2020.04.06.

Zavartalanul folyik a munka a Bonafarm Csoportnál

A koronavírus okozta rendkívüli helyzet ellenére üzemeinkben továbbra is folyamatos a [...] Tovább

2020.03.26.

Elindult a Bonafarm Integráció honlapja

Büszkeséggel tölt el minket, hogy elindult integrációs holnapunk, ahol minden fontos [...] Tovább

2020.03.09.

Kapacitásbővítés zajlott stratégiai partnerünknél

A Bonafarm Csoport stratégia partnere, a Hungerit Zrt. jelenlegi keltetője mintegy [...] Tovább

2020.03.02.

Digitalizációs stratégia a Bonafarm Csoportban

A piaci környezet és a technológia gyors fejlődése ma már megköveteli, [...] Tovább