FőoldalHírek Sikeres Bonafarm Mezőgazdaság Termékdíj pályázatok
rotator_01 rotator_02

Hírek

2014.05.13.

Sikeres Bonafarm Mezőgazdaság Termékdíj pályázatok

A Bonafarm Mezőgazdaság két projektje az élen végzett a Termékdíj Pályázat 2014-es versenyében.Az agrárkiállítások legnívósabb versenyére olyan pályamunkákat vártak, amelyek követendő példaként szolgálhatnak mások előtt, vagy a legtöbbet tettek az ágazatért.

Összesen 35 pályázati anyag érkezett a bírálóbizottságokhoz ebben az évben: 17 növénytermesztés, 18 pedig állattenyésztés témakörben. A pályázatok egy része az előző évekhez képest színvonalasabb, kidolgozottabb, dicséretet érdemlő mű volt. A pályázat során nevezett termékek, technológiák magyar kutatók és fejlesztők munkái voltak, melyek a hazai agráriumot segítik. A bírálóbizottságot mind növénytermesztés témában (a zsűri elnöke: Prof. Dr. Birkás Márta) mind állattenyésztés témakörében (a zsűri elnöke: Dr. Wagenhoffer Zsombor) elismert szakemberek alkották.

A Bonafarm Mezőgazdaság két pályaművel vett részt a Termékdíj Pályázat 2014’-es versenyében:

• „A Hígtrágyára alapozott tápanyag gazdálkodás, öntözéses körülmények között” című pályázat I. helyezést ért el. A projektet Gyenei Ferenc, a Bonafarm Mezőgazdaság növénytermesztési ágazat igazgatója vezette.

• A másik benyújtott pályázat, a Bonafarm Mezőgazdaság komplex koca- és hízóintegrációja II. helyezést ért el. A koca- és hízóintegrációt Pókos Gergely, a Bonafarm Csoport vezérigazgató helyettese fogja össze, a pályázatban Nagy Tibor, a Bonafarm Mezőgazdaság sertéságazat igazgatója, és Szobolevszki Zoltán, a Bonafarm Mezőgazdaság sertésintegrációs és kereskedelmi vezetője mellett részt vett Wellesz Tibor, a Bonafarm Mezőgazdaság marketing vezetője is.

Az arany- és az ezüstérem a múlt évben elért Termék Nagydíj, illetve II. helyezés fényében még szebben csillog. Az elismerések Hódmezővásárhelyen, a XXI. Alföldi Állattenyésztési Napok Szakkiállítás és Vásár felvezető programja keretében kerültek átadásra.

További híreink

2020.04.14.

Agárminiszteri látogatás üzemeinkben

Dr. Nagy István agrárminiszter a húsvéti ünnepeket megelőzően a Pick Szeged [...] Tovább

2020.04.06.

Zavartalanul folyik a munka a Bonafarm Csoportnál

A koronavírus okozta rendkívüli helyzet ellenére üzemeinkben továbbra is folyamatos a [...] Tovább

2020.03.26.

Elindult a Bonafarm Integráció honlapja

Büszkeséggel tölt el minket, hogy elindult integrációs holnapunk, ahol minden fontos [...] Tovább

2020.03.02.

Digitalizációs stratégia a Bonafarm Csoportban

A piaci környezet és a technológia gyors fejlődése ma már megköveteli, [...] Tovább

2020.02.19.

Jubileumokat ünnepeltünk 2019-ben

2019 igazán különleges év volt a Bonafarm Csoport életében, hiszen ebben [...] Tovább

2019.12.16.

Tartolt a Mizo a Mentes-M versenyen

A PPH Média és a Store Insider szaklap második alkalommal rendezte [...] Tovább