FőoldalHírek Sikeres Bonafarm Mezőgazdaság Termékdíj pályázatok
rotator_01 rotator_02

Hírek

2014.05.13.

Sikeres Bonafarm Mezőgazdaság Termékdíj pályázatok

A Bonafarm Mezőgazdaság két projektje az élen végzett a Termékdíj Pályázat 2014-es versenyében.Az agrárkiállítások legnívósabb versenyére olyan pályamunkákat vártak, amelyek követendő példaként szolgálhatnak mások előtt, vagy a legtöbbet tettek az ágazatért.

Összesen 35 pályázati anyag érkezett a bírálóbizottságokhoz ebben az évben: 17 növénytermesztés, 18 pedig állattenyésztés témakörben. A pályázatok egy része az előző évekhez képest színvonalasabb, kidolgozottabb, dicséretet érdemlő mű volt. A pályázat során nevezett termékek, technológiák magyar kutatók és fejlesztők munkái voltak, melyek a hazai agráriumot segítik. A bírálóbizottságot mind növénytermesztés témában (a zsűri elnöke: Prof. Dr. Birkás Márta) mind állattenyésztés témakörében (a zsűri elnöke: Dr. Wagenhoffer Zsombor) elismert szakemberek alkották.

A Bonafarm Mezőgazdaság két pályaművel vett részt a Termékdíj Pályázat 2014’-es versenyében:

• „A Hígtrágyára alapozott tápanyag gazdálkodás, öntözéses körülmények között” című pályázat I. helyezést ért el. A projektet Gyenei Ferenc, a Bonafarm Mezőgazdaság növénytermesztési ágazat igazgatója vezette.

• A másik benyújtott pályázat, a Bonafarm Mezőgazdaság komplex koca- és hízóintegrációja II. helyezést ért el. A koca- és hízóintegrációt Pókos Gergely, a Bonafarm Csoport vezérigazgató helyettese fogja össze, a pályázatban Nagy Tibor, a Bonafarm Mezőgazdaság sertéságazat igazgatója, és Szobolevszki Zoltán, a Bonafarm Mezőgazdaság sertésintegrációs és kereskedelmi vezetője mellett részt vett Wellesz Tibor, a Bonafarm Mezőgazdaság marketing vezetője is.

Az arany- és az ezüstérem a múlt évben elért Termék Nagydíj, illetve II. helyezés fényében még szebben csillog. Az elismerések Hódmezővásárhelyen, a XXI. Alföldi Állattenyésztési Napok Szakkiállítás és Vásár felvezető programja keretében kerültek átadásra.

További híreink

2019.10.11.

Érték és Minőség Nagydíj a Sole-Mizo Zrt.-nek

Büszkeséggel tölt el minket, hogy idén a Mizo két termékcsaládja, a [...] Tovább

2019.07.09.

Az egészséges táplálkozás jegyében közösen fejleszt élelmi

Élelmiszeripari termékfejlesztésekben, a táplálkozástudományban, további egészséges élelmiszerek közös kutatásában és fejlesztésében [...] Tovább

2019.01.09.

Prémium hústermékek a Bonafarm Csoport és az MCS Vágóhíd Z

A Bonafarm Csoport sertéságazata és az MCS Vágóhíd Zrt. közös együttműködésének [...] Tovább

2018.12.06.

Elnyertük az Év Beszerzési Csapata díjat 2018-ban

A Bonafarm Csoport beszerzési szervezete nyerte el a Magyar Logisztikai, Beszerzési [...] Tovább

2018.11.19.

Harmadszorra is nyertes a Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft.

A Bábolna Takarmány idén is megszerezte a Kiváló Üzleti Márka kategóriában [...] Tovább

2018.09.27.

Érték és Minőség Nagydíj a Mizo Coffee Selection termékcsaládnak

Első alkalommal adták át a gazdasági élet kiválóságainak az Érték és [...] Tovább